Mai multe vizualizări

Dacia Plant Extract De Sanziene, Extract, 50ml

TRANSPORT GRATUIT

pentru toate comenzile peste 250 lei

CONSILIERE PROFESIONALA

suport telefonic

SIGURANTA RETURULUI

banii inapoi garantat

Descriere

Dacia Plant Extract De Sanziene 50ml

TINCTURA DE SÅNZIENE este o soluţie hidroalcoolică obţinută prin preparare la rece din părţile aeriene ale plantei Galium verum
Dintre produsele vegetale administrate pe cale orală, soluţiile hidroalcoolice sunt cel mai uşor asimilate de către organism, efectul apărånd la scurt timp. 
În comparaţie cu metoda clasică de producţie, Dacia Plant foloseşte un procedeu de extracţie repetată, care permite obţinerea unui extract hidroalcoolic cu 35% mai concentrat.

DESPRE SÅNZIENE:
Sånzienele fac parte din familia Rubiaceae, fiind o plantă cu flori galbene, mici şi dese ca o ploaie de stele, cu un parfum dulce şi un gust contrastant, puternic amar. Planta este întålnită la marginea pădurilor, a drumurilor, pe cåmpii, în fåneţe şi tufişuri. Tradiţia spune că sånzienele au puterea de a îndepărta răul şi boala. În trecut, se puneau flori de sånziene pe patul femeilor care urmau să nască, pentru a avea o naştere mai uşoară. În medicina tradiţională, sånzienele erau folosite ca remediu pentru normalizarea activităţii glandei tiroide. Se mai numeşte drăgaică, floarea-lui-Såntion, închegătoare, sånzuiene, sănjene etc.

 

Contribuie la

INTERN:
Contribuie la funcţionarea normală a: 
- glandei tiroidei
- sistemului nervos
- aparatului urinar, prin ameliorarea diurezei.

EXTERN:
Contribuie la eliminarea disconfortului care apare la nivelul pielii.

 

Precautii

Se administrează cu prudenţă la persoanele cu gastrită hiperacidă şi ulcer gastric şi duodenal (datorită conţinutului în alcool, poate creşte aciditatea gastrică). 

Contraindicatii

Din cauza conţinutului de alcool, nu se recomandă administrarea în: hepatite virale, toxice şi metabolice, steatoză hepatică, ciroză hepatică, sarcină şi alăptare.
Alergie la sånziene, tratamente care nu permit consumul de alcool.

Specificatii

CodCAS N/A
Cod produs 00007004
Formă ambalare Sticla
Continut Extract
Cantitate 50ml

Recenzii

Scrieţi propria recenzie

You're reviewing: Dacia Plant Extract De Sanziene, Extract, 50ml

Tag-uri

Etichete produse

Folosiţi spaţii pentru a separa etichete. Folosiţi ghilimele simple (') pentru fraze.