Mai multe vizualizări

Fares Complex Curatarea Sangelui, Complex, 200gr

TRANSPORT GRATUIT

pentru toate comenzile peste 250 lei

CONSILIERE PROFESIONALA

suport telefonic

SIGURANTA RETURULUI

banii inapoi garantat

Descriere

Fares Complex Curatarea Sangelui, Complex, 200gr

Descriere:

Curăţarea Sångelui - Fares este un complex natural din plante medicinale, special conceput pentru detoxifierea sångelui, a limfei şi combaterea alergiilor. De asemenea, reduce acumulările de apă şi uraţi din organism.

Ingrediente: rădăcină de brusture (Bardanae radix) 7%, urzică (Urticae herba), rădăcină de cicoare (Cichorii radix), rădăcină de păpădie (Taraxaci radix), trei fraţi pătaţi (Violae tricoloris herba), sånziene (Galii veri herba) 4%, lipicioasă (Galii aparini herba), rocoină (Stellariae herba), flori de soc (Sambuci flos), coada şoricelului (Millefolii herba), ventrilică (Veronicae herba), ulei esenţial de lămåie (Citri aetheroleum), ulei esenţial de portocale (Aurantii aetheroleum).

Beneficii ale utilizării :
-detoxifică sångele şi limfa
-reduce acumularile de apă şi uraţi din corp
Curăţarea sångelui de toxine şi reziduuri ajută la diminuarea recţiilor alergice şi îmbunătăţirea aspectului pielii, elimină mirosul neplăcut al corpului şi al transpiraţiei

-îmbunătăţeste circulaţia sanguină şi limfatică
-menţine sănătatea pielii
-susţine sistemul imunitar prin îmbunătăţirea activităţii ganglionilor limfatici
-contribuie la reducerea disconfortului articular prin eliminarea uratilor din organism pe cale renală

Mod de administrare:
Adulţi: 1 lingură (4g) de 2 ori pe zi. Dacă se doreşte un efect mai puternic se administrează cåte 2 linguri de 2 ori pe zi.
Copii: 1 linguriţă (2g) de 2 ori pe zi.
*Se administrează cu iaurt, suc de fructe, miere sau apă, de preferinţă cu o jumatate de oră înainte de masă.
*Pentru eficienţă maximă se recomandă consumul zilnic de cel puţin 2 litri de lichide.
*Durata unei cure este de 2-3 luni.Cura se poate repeta după o pauză de o lună. Pentru detoxifiere se recomandă anual două cure de cåte doua luni.

Atenţionări:
Nu se recomandă în sarcină, alăptare, copiilor sub 6 ani, în caz de obstrucţii şi inflamaţii acute ale vezicii şi căilor biliare şi în caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.
*La începutul curei de detoxifiere, unele persoane se pot confrunta cu senzaţii de greaţă, uşoare dureri abdominale, balonare sau diaree. Acestea sunt semne că organismul începe să lucreze şi să elimine toxinele. Cura de purificare a organismului nu trebuie întreruptă. Aceste neplaceri vor dispărea dupa prima săptămånă de cură. Dacă aceste reacţii sunt prea supărătoare, reduceţi doza la o linguriţă de 2 ori pe zi, pånă la dispariţia disconfortului, apoi creşteţi gradat, mentinånd o doză confortabilă.
*În prima săptămånă este posibil să observaţi că urina şi scaunul au un miros puternic sau o culoare mai închisă, iar transpiraţia este mai abundentă, semn că detoxifierea organismului a început. Pe tot parcursul curei consumaţi cel puţin 2 litri de lichide zilnic pentru a ajuta drenarea substanţelor care trebuie eliminate!

Efecte secundare şi interacţiuni:
Acest produs se poate utiliza concomitent cu alte medicamente.
La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.

Prezentare: 200 g.

Specificatii

Formă ambalare Cutie
Continut Complex
Cantitate 200gr
Cod produs 00004797

Recenzii

Scrieţi propria recenzie

You're reviewing: Fares Complex Curatarea Sangelui, Complex, 200gr

Tag-uri

Etichete produse

Folosiţi spaţii pentru a separa etichete. Folosiţi ghilimele simple (') pentru fraze.