CATEGORII

Miere Manuka MGO 550+, Miere, 250g

259.54
259,54 lei
Disponibilitate:Epuizat din stoc
Cod produs 00009490
Descriere

Mierea de Manuka

Albinele culeg nectarul din florile cu parfum proaspăt ale arbustului de Manuka (Leptospermum scoparium), originar din Noua Zeelandă, iar din acest nectar prepară o miere de un portocaliu opac și cu gust ușor caramelizat, de eucalipt. In cei peste 20 de ani de cercetare, Prof. Dr. Molan din Noua Zeelandă sau Prof. Thomas Henle de la Universitatea Dresden din Germania, atestă faptul că Mierea de Manuka are proprietăţi antibacteriene cu totul neobişnuite, ceea ce o califică pentru a fi folosită in scop medical. 

 

MGO- factorul unic al mierii de Manuka, este o componenta terapeutica care are menirea de a indica puterea antibacteriană a acestui produs apicol.

Mierea MGO 100+ - nivel de intretinere, este indicata pentru sustinerea sistemului imunitar in afectiuni usoare si de scurta durata sau recente (raceli, dureri de gat, etc).

Mierea MGO 250+ - nivel util - este indicata pentru tratarea infectiilor cu microorganisme bacteriene si fungice. Se recomanda un tratament cu 3-4 lingurite de miere pe zi urmat de un tratament de mentinere de 1 lingurita pe zi.

Mierea MGO 400+  - nivel superior cu activitate foarte ridicata - se recomanda mai ales in cazul afectiunilor acute sau cronice, care au fost tratate anterior si care au o rezistenta sporita la tratamente.

Mierea MGO 550+ nivel maxim de activitate - se recomanda in cazurile unor infectii foarte rezistente. 

 

Atentie:       Folosirea unui nivel de activitate prea puternic in cazurile in care nu este necesar poate duce in anumite cazuri la aparitia unor reactii adverse sau de sensibilitate din partea organismului, de aceea va recomandam sa folositi factorul potrivit necesitatilor Dvs.

 

Recomandări:

  • Uz intern: febră, bronșită cronică, sinuzită cronică, arsuri la stomac, dureri de gât, rinită, gastroenterită, gingivită, afecțiuni parodontale, astm, astenie; distruge până și bacteria Helicobacter Pylori, care provoacă majoritatea ulcerelor stomacale; are efect anti-carii și elimină placa dentară; potențează acțiunea radioterapiei în unele forme de cancer, etc.
  • Uz extern: plăgi chirurgicale și infectate, arsuri de gradul I și II, leziuni, eczeme, psoriazis, mușcături de insecte, herpes.
  • Uz cosmetic: riduri, acnee, păr uscat.

 

Mod de administrare:

  • Uz intern: 2 -3 lingurițe pe zi dimineața și seara, înainte de masă;
  • Uz extern: aplicați direct pe piele și protejați zona cu o compresă;
  • Uz cosmetic: ca ingredient în diverse măști cosmetice pentru față și păr.

4. Care este diferenţa dintre UMF şi MGO?


Ambele clasificări, UMF şi MGO, sunt folosite pentru a indica acţiunea antibacteriană a mierii de Manuka.

MGO este standardul folosit exclusiv de compania Manuka Health New Zealand Ltd. şi măsoară concentraţia de metilglioxal din mierea de Manuka. Metilglioxalul este

denumirea științifică a substanței active cu rol antibacterian prezentă în mierea de Manuka. Descoperirea metilglioxalului din mierea de Manuka a fost făcută de profesorul

Thomas Henle de la Institutul de Chimie Alimentară de la Universitatea Tehnică din Dresda, Germania. Acest factor este o constantă în mierea de Manuka și se măsoară în

mg/kg.

 

Sistemul de evaluare UMF (Unique Manuka Factor) măsura iniţial nivelul de activitate antibacteriană non-peroxidică al mierii de Manuka în comparaţie cu fenolul (o

substanţă dezinfectantă). De exemplu, factorul UMF 20+ este echivalent cu o concentrație de 20% soluție de fenol. Pentru că s-a demonstrat că activitatea antibacteriană

non-peroxidică poate fi afectată de condiţiile de ambalare şi păstrare, odată cu descoperirea metilglioxanului, sistemul UMF măsoară acum concentraţia acestei substanţe,

dar şi-a păstrat vechiul mod de numerotare.

 

Diferența dintre factorul MGO şi UMF constă în faptul că sistemul MGO măsoară şi reflectă în mod direct conținutul de MGO din miere (adică MGO100 + conține cel

puțin.

100 mg pe kg de miere), în timp ce sistemul UMF este o scală reprezentativă simplă, ce reflectă puterea antibacteriană a mierii de Manuka.

Iată care este corespondenţa dintre factorul MGO şi factorul UMF:

 

Specificatii
Mai multe informatii
Formă ambalare Borcan
Continut Miere
Cantitate 250g
Recenzii

Scrieti propria recenzie

Recenzie la: Miere Manuka MGO 550+, Miere, 250g