Cumpara produse Eau Thermale Avene de minimum 45 lei in perioada 3 septembrie – 31 octombrie si poti castiga unul din premiile Eau Thermale Avene pe http://myavene.eau-thermale-avene.ro/ 

Mai multe vizualizări

Triferment Forte 10000UI Comprimate, Comprimate, 30buc

TRANSPORT GRATUIT

pentru toate comenzile peste 250 lei

CONSILIERE PROFESIONALA

suport telefonic

SIGURANTA RETURULUI

banii inapoi garantat

Descriere

Compoziţie
Un comprimat filmat gastrorezistent conţine 500 mg pancreatină (echivalent la 10000 unităţi activitate enzimatică lipolitică) şi excipienţi: amidon de porumb, zahăr, talc, Opadry II OY-LS-28911 (hipromeloză 15 cP, lactoză monohidrat, dioxid de titan, macrogol 4000, acid citric monohidrat), Opadry II 85 F25244 (alcool polivinilic parţial hidrolizat, macrogol 3350, dioxid de titan, talc, Ponceau 4R, galben amurg FCF), Acryl-Eze 93018359 (copolimer acid metacrilic tip C, talc, dioxid de titan, trietilcitrat, dioxid de siliciu coloidal anhidru, hidrogenocarbonat de sodiu, laurilsulfat de sodiu).
Acţiune
Organismul sănătos descompune proteinele, glucidele complexe (zaharurile) şi grăsimile din alimente în particule mici (aminoacizi, glucide simple şi acizi graşi) care pot fi absorbite din tubul digestiv. Pentru a putea procesa astfel alimentele, organismul utilizează enzimele. În dieta omului preistoric enzimele naturale din alimentele nepreparate termic ajutau digestia care se desfăşura mai eficient, economisind enzimele produse de organism. Omul modern are adesea o alimentaţie săracă în enzime, acestea fiind foarte uşor degradate prin preparare termică (cum este cazul alimentelor fierte, preparate în cuptorul cu microunde, conservate, pasteurizate, ambalate la cald sau congelate). În aceste condiţii sistemul digestiv este supus unui efort susţinut pentru a secreta cantităţile de enzime necesare zilnic. Această suprasolicitare se poate manifesta prin balonări, jenă gastrică, senzaţie de \"prea-plin\", diaree sau constipaţie.
Având ca ajutor suplimentele cu enzime, procesul digestiv se poate desfăşura optim, fără manifestările neplăcute cu care ne confruntăm după mesele copioase, bogate în grăsimi şi alimente complex preparate.
Având o digestie mai bună, nutrienţii din alimente ajung mai uşor în sânge şi în final în ţesuturi, inclusiv în cele musculare. La sportivi s-a observat, în unele cazuri, o îmbunătăţire a forţei şi o creştere în masa musculară doar prin introducerea enzimelor ca suplimente la fiecare masă, fără a schimba compoziţia dietei sau activitatea fizică desfăşurată zilnic. TrifermentForte® 10000 acţionează ca un supliment ideal pentru perioadele de după mese, îmbunătăţeşte în mod natural digestia şi combate neplăcerile cauzate de un regim alimentar inadecvat.
Utilizare
Câte un comprimat filmat gastrorezistent de 1-2 ori pe zi, la sfârşitul meselor principale ale zilei.
La unele persoane utilizarea de suplimente cu enzime determină accelerarea tranzitului intestinal (diaree), greaţă, disconfort abdominal sau reacţii alergice la nivelul pielii. Acestea dispar spontan după întreruperea utilizării suplimentului. Persoanele cunoscute cu ulcer gastric, duodenal sau gastrită vor cere sfatul medicului înainte de a utiliza acest produs.
Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat.
Conţine zahăr 25 mg/comprimat.
A nu se depăşi doza zilnică recomandată.
Dozele pentru copii vor fi recomandate de medic.
A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
A nu se folosi după data expirării înscrisă pe ambalaj.
Condiţii de păstrare
A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original.
Mod de prezentare
Cutie cu 3 blistere a 10 comprimate filmate gastrorezistente
Producător
S.C. Biofarm S.A.,
Str. Logofătul Tăutu nr. 99, sector 3, Bucureşti, România

Specificatii

CodCAS N/A
Cod produs 00000150
Formă ambalare Cutie
Continut Comprimate
Cantitate 30buc

Recenzii

Scrieţi propria recenzie

You're reviewing: Triferment Forte 10000UI Comprimate, Comprimate, 30buc

Tag-uri

Etichete produse

Folosiţi spaţii pentru a separa etichete. Folosiţi ghilimele simple (') pentru fraze.