Mai multe vizualizări

Aquafresh 3 Way Head STD Medium Periuta De Dinti, Periuta De Dinti, 1buc

TRANSPORT GRATUIT

pentru toate comenzile peste 250 lei

CONSILIERE PROFESIONALA

suport telefonic

SIGURANTA RETURULUI

banii inapoi garantat

Descriere

Vă gândeaţi că igiena dentară nu poate fi revoluţionată? Ei bine, noua periuţă 3-Way Head de la Aquafresh întrece orice aşteptări deoarece este dotată cu trei capete flexibile independente pentru o igienă orală garantată.

Stiaţi că igiena cavităţii bucale este esenţială în menţinerea sănătăţii întregului organism? Folosirea unei periuţe performante, moderne şi inovatoare asigură o corectă igienă dentară, iar periuţa de dinţi „3-Way Head” se adaptează perfect formei dinţilor şi gingiei pentru un zâmbet fără cusur.

Un periaj adecvat, trebuie făcut de cel puţin două ori pe zi - cel de seara fiind cel mai important deoarece protejăm dinţii şi gingiile de atacul bacterian nocturn, când agenţii activi au o acţiune prelungită. Tartrul rezultat din mineralizarea plăcii bacteriene se depune în special în zone în care dinţii nu se pot curăţa cu uşurinţă. Una din cauzele principale ale apariţiei cariilor dentare este placa bacteriană care se formează prin depunerea reziduurilor alimentare pe suprafaţa dinţilor şi a gingiilor. Depunerea tartrului este împiedicată prin periajul dentar zilnic şi corect al plăcii microbiene folosind o periuţă de dinţi performantă.

Acest nou design garantează îndepărtarea depunerilor alimentare ce se adună în spaţiile interdentare şi sub gingie, adică în zone unde este aproape imposibil de curăţat în totalitate cu periuţe normale. Datorită capului 3 în 1 perii medii se adaptează formei dinţilor şi gingiilor, pentru o senzaţie proaspătă de curăţare desăvârşită.

Nu trebuie uitat că un periaj complet trebuie să asigure acoperirea tuturor suprafeţelor dentare, având grija atât de dinţi cât şi de gingii. Placa bacteriană este îndepărtată mai ales de către vârful perilor, de accea putem evita să apăsăm foarte tare. Noua periuţă de dinţi 3-Way Head are atât peri superiori cât şi inferiori, iar aceasta inegalitate este special concepută pentru o mai bună curăţare interdentară. Perii - rotunjiţi la capăt sunt special creaţi pentru a proteja gingiile, atingându-le uşor în timpul periajului.

Unele porţiuni dentare sunt mai greu de curăţat decât altele, iar modalitatile de periaj variază. Dintii au nevoie de un periaj complet, minuţios, iar gingiile de blândeţe. Noul design al periuţei are un sistem flexibil pentru a estompa presiunea creată în timpul periajului. Astfel, gingiile vor fi atinse cu blândete şi vor rămâne sănătoase având un aspect normal, roz. Mânerul este ergonomic, nu alunecă în timpul spălatului pe dinşi, pentru ca tu să beneficiezi de un periaj îmbunătăţit.

Pentru deliciul dimineţilor tale, noile periuţe vin acum în patru culori, pentru a se asorta cu starea ta de spirit. Fiecare periuţă are perii asortaţi, peri ce scot în evidenţă cele trei părşi flexibile.

Acest nou design cu capul său inovator împarţit în trei periuţe flexibile independente nu lasă nici o parte din cavitatea bucală necurăţată. Testele laboratoarelor au dovedit ca 3-Way Head de la Aquafresh este o periuţă de ultimă generaţie ce curăţă de cinci ori mai bine faţă de periuţele de dinţi obişnuite.

 *produs disponibil în mai multe culori

Specificatii

CodCAS N/A
Cod produs 00002357
Formă ambalare Cutie
Continut Periuta De Dinti
Cantitate 1buc

Recenzii

Scrieţi propria recenzie

You're reviewing: Aquafresh 3 Way Head STD Medium Periuta De Dinti, Periuta De Dinti, 1buc

Tag-uri

Etichete produse

Folosiţi spaţii pentru a separa etichete. Folosiţi ghilimele simple (') pentru fraze.