Mai multe vizualizări

TRANSPORT GRATUIT

pentru toate comenzile peste 250 lei

CONSILIERE PROFESIONALA

suport telefonic

SIGURANTA RETURULUI

banii inapoi garantat

Descriere

Cryopharma împotriva negilor este ultima inovaţie în materie de înlăturare a negilor. Cryopharma ucide virusul şi înlatură negul prin procesul de criogenare.
Cryopharma foloseşte aceeaşi tehnologie de îngheţare pe care o aplică şi medicii. Este un tratament rapid, eficient şi sigur, care vă permite să înlăturaţi verucile după bunul dumneavoastră plac, fără să mai fiţi nevoiţi să mergeţi la doctor pentru asta.
Cryopharma îngheaţă rapid si definitiv verucile, în doar o singură aplicare. Verucile vor cădea după 10 pâna la 14 zile, timp în care dedesubtul lor se va fi format deja pielea nouă si sanatoasă. Dacă întreaga veruca sau doar o porţiune din ea nu va cădea la două săptămani dupa tratament, puteţi reaplica fără nici un fel de problemă Cryopharma.
Cryo este cel mai sigur tratament disponibil fără prescripţie medicală, deoarece amestecul de gaz este dozat în aplicatorul cu spumă din interiorul recipientului cu aerosoli. în felul acesta, gazul nu poate ieşi si cazurile de răni provocate de arsuri sau explozie sunt extrem de rare. Tratamentul cu Cryo este simplu, deoarece aplicatorul principal este mic si permite o manevrare sigură si o aplicare precisă pe neg sau veruca. Tratamentul verucilor plantare, care sunt mai rezistente, este mult uşurat prin intermediul unor accesorii specifice cum ar fi aplicatoare cu spuma mai mari, plasturi meniţi să asigure confortul şi o pilă pentru o curaţare mai bună şi mai confortabilă.
Un singur tratament la -57 de grade Celsius este suficient pentru a îngheţa complet veruca.
Contraindicatii:
Diabetici, femei însărcinate, copii sub 4 ani.
Nu se foloseşte pentru veruci localizate în zone sensibile, cu piele subţire (fata, gat, barbie, axile, sani, zona genitala), sau în caz de piele inflamată.
Efecte secundare:
Din cauza procesului de îngheţare, pielea se poate albi.
Sub verucã se formeazã o basică dar acesta este un efect al tratamentului şi nu este dureros.
Folosirea Cryopharma poate fi dureroasã.
Menţinerea contactului aplicatorului cu spumă cu veruca un timp mai îndelungat decat este indicat în prospect poate cauza moartea ţesutului local. Astfel, este extrem de important să urmati instrucţiunile în privinţa timpului de aplicare corespunzator dimensiunilor verucii pe care doriţi s-o tratati.
Folosiţi întotdeauna Cryopharma cu atenţie. Dacã nu aveţi grijă, pot apărea cicatrice şi leziuni ale nervilor.
Prezentare:
Cryopharma constă într-un kit adaptat special pentru tratamentul verucilor.
Conţinutul este suficient pentru 12 aplicari.
Producător:
Omega Teknika, Irlanda

 

Specificatii

CodCAS N/A
Cod produs 00000064
Formă ambalare Bucata
Continut Spray
Cantitate 50ml

Recenzii

Scrieţi propria recenzie

You're reviewing: Cryopharma Classic Spray 50ml

Tag-uri

Etichete produse

Folosiţi spaţii pentru a separa etichete. Folosiţi ghilimele simple (') pentru fraze.