Mai multe vizualizări

TRANSPORT GRATUIT

pentru toate comenzile peste 250 lei

CONSILIERE PROFESIONALA

suport telefonic

SIGURANTA RETURULUI

banii inapoi garantat

Descriere

GinkoPrim® conţine o formulă unică; o tabletă are 40 mg de extract standardizat din Gingko biloba (24 % glicoflavonoide şi 6 % lactone terpenice) şi 150 mg de magneziu.
Extractul standardizat din Gingko biloba are o influenţă pozitivă certă asupra circulaţiei sanguine şi a vaselor de sânge, în special la nivelul creierului şi a membrelor. Ca urmare a îmbunătăţirii circulaţiei, sunt ameliorate senzaţia de „mâini şi picioare reci\", precum şi tulburările de auz de natură vasculară (cunoscut ca şi \"ţiuit în urechi\").
De asemenea, extractul de Gingko biloba este cunoscut ca fiind un important adjuvant în susţinerea puterii de concentrare şi a capacităţii de memorare. Mai mult, Gingko biloba este recomandat şi ca antioxidant, încetinind procesul de îmbătrânire.
Când este recomandată administrarea GinkoPrim®:
• în perioada de convalescenţă după accidentele vasculare cerebrale
• în caz de probleme de memorie, mai ales pentru persoanele în vârstă
• în caz de ameţeli sau de afecţiuni vasculare ale auzului (ţiuituri în urechi)
• în depresie şi anxietate
• Pentru diminuarea senzaţiei de mâini şi picioare reci
Informaţii de bază despre substanţele active conţinute:
Gingko biloba este cel mai vechi arbore existent pe Pământ, cu o vârstă apreciată la peste 200 de milioane de ani. Copacul are un trunchi scurt şi subţire, o coroană bogată şi creşte până la înălţimi de 30 - 40 m. Frunzele sale sunt folosite intensiv în medicina tradiţională chineză, iar descoperirile farmaceutice ale ultimilor ani au demonstrat suplimentar larga paletă a utilizării lor în medicina modernă. Extractele din frunzele acestui arbore conţin peste 60 de substanţe biologic active, care se completează reciproc în acţiunea lor asupra organismului. Efectele lor hemodinamice, hemoreologice şi metabolice sunt foarte benefice în cazul ischemiei cerebra-le, miocardice şi periferice, în cazul afectării traumatice a creierului, precum şi în caz de edeme şi inflamaţii cu diverse localizări. Pe de altă parte, oferă un important suport vascular pentru vârstnici şi pentru persoanele cu tulburări cerebrovasculare. Magneziul este unul din cele mai importante elemente minerale necesare organismului uman. El ajută la prevenirea apariţiei multor boli cronice, influenţează favorabil sistemul nervos şi muscular, ajută la menţinerea funcţionării corecte a inimii şi vaselor de sânge, este util ca antitrombotic, contribuie la formarea oaselor şi dinţilor şi are o contribuţie însemnată la sporirea capacităţii de apărare a organismului faţă de boli.
GinkoPrim® conţine extract de Gingko biloba şi magneziu. Mulţumită acestei combinaţii de substanţe active, GinkoPrim® are ca principal scop îmbunătăţirea circulaţiei sângelui şi a performanţelor intelectuale.

Specificatii

CodCAS N/A
Cod produs 00000493
Formă ambalare Cutie
Continut Tablete
Cantitate 60buc

Recenzii

Scrieţi propria recenzie

You're reviewing: GinkoPrim 40mg Tablete, Tablete, 60buc

Tag-uri

Etichete produse

Folosiţi spaţii pentru a separa etichete. Folosiţi ghilimele simple (') pentru fraze.