Mai multe vizualizări

Humana Electrolit Fenicul Saruri Rehidratare Orala, Folie Cu 2 x 6.25 gr, Pulbere, Folie cu 2 x 6.25 gr

TRANSPORT GRATUIT

pentru toate comenzile peste 250 lei

CONSILIERE PROFESIONALA

suport telefonic

SIGURANTA RETURULUI

banii inapoi garantat

Descriere

Supliment oral de minerale, glucoză, maltodextrină cu gust de chimen dulce
Pentru sugari după vârsta de o lună, copii şi adulţi

Utilizare
Humana Elektrolyt este un aliment dietetic pentru scopuri medicinale speciale (dietă echilibrată), adecvat pentru tratarea dispepsiei la sugari (boală diareică la sugari) – doar în limitele prescripţiei medicale. Humana Elektrolyt şi-a dovedit de asemenea eficienţa clinică pentru tratamentul bolilor diareice la copii şi adulţi. Humana Elektrolyt serveşte la compensarea rapidă a pierderilor de minerale şi lichide în caz de diaree (tratament de rehidratare orală). Humana Elektrolyt nu trebuie utilizat în cazul bolilor renale, al unui nivel scăzut al pH-ului sanguin, precum şi în caz de hiperemeză, şoc, stări de conştienţă alterată şi diabet zaharat.

Preparare
Humana Elektrolyt nu trebuie dizolvat în concentraţii mai mari decât este indicat: conţinutul unui plic (6,25 g pulbere) se dizolvă în 250 ml de apă proaspăt fiartă sau Humana Baby Wasser încălzită sau 250 ml de ceai (de ex. ceai de muşeţel sau de chimen dulce) şi se bea treptat, cald sau rece.

Specificatii

CodCAS N/A
Cod produs 00000682
Formă ambalare Folie
Continut Pulbere
Cantitate Folie 2 x 6.25g

Recenzii

Scrieţi propria recenzie

You're reviewing: Humana Electrolit Fenicul Saruri Rehidratare Orala, Folie Cu 2 x 6.25 gr, Pulbere, Folie cu 2 x 6.25 gr

Tag-uri

Etichete produse

Folosiţi spaţii pentru a separa etichete. Folosiţi ghilimele simple (') pentru fraze.