Mai multe vizualizări

Humana Junior Milch Lapte Praf de Continuare dupa 12 Luni, Lapte Praf, 600g

TRANSPORT GRATUIT

pentru toate comenzile peste 250 lei

CONSILIERE PROFESIONALA

suport telefonic

SIGURANTA RETURULUI

banii inapoi garantat

Descriere

Compoziţia Humana Junior Milch a fost astfel conceput încåt să satisfacă nevoile nutritive, a sugarilor de peste 12 luni şi a copiilor mici. Pentru copii mici nutriţia pe bază de lapte este foarte importantă Humana Junior Milch fiind special conceput pentru vîrsta de 1 – 3 ani şi pentru înlocuirea laptelui de vacă.

  Humana Junior Milch este o băutura de lapte cu componenţă modificată, ce conţine elemente nutritive valoroase şi minerale importante pentru creşterea în bune condiţii a oaselor şi dinţilor.

  Humana Junior Milch conţine: fier, calciu, iod, Omega - 3 şi Omega -6 acizi grasi esentiali, vitamine si alte elemente nutritive.

 

Modul de preparare:

Citiţi cu atenţie instrucţiunile în timp ce preparaţi hrana bebeluşului.

Modul incorect de preparare sau păstrare a lichidului preparat în biberon pentru o mai mare perioadă de timp, poate dăuna sănătăţii sugarului prin înmulţirea bacteriilor.

Se prepară proaspăt laptele lichid înaintea fiecărei mese şi se hrăneşte sugarul imediat. A nu se folosi resturile de lichid preparat .

Important: Pentru a evita riscul opăririi, se va răci biberonul cu lichid preparat la temperatura potrivită pentru băut (37 C). A nu se încălzi lichidul preparat la microunde, există riscul de opărire.

Se spală bine tetina, biberonul şi toate accesoriile acestuia. Se închide bine ambalajul după folosire. Laptele praf se păstrează într-un loc uscat şi răcoros şi se foloseşte în termen de 3 săptămåni de la deschiderea ambalajului.

Se fierbe cantitatea de apă necesară şi se răceşte pånă la 50 C

Lapte praf Humana - fierbere

Se toarnă jumătate din cantitatea necesară de apă într-un biberon curat

Lapte praf Humana - turnare
 

Lingura de măsură se umple pånă la margine cu pudră de lapte şi se nivelează cu un cuţit sau obiect similar. Se pune cantitatea necesară de pudră în biberon.

Lapte praf Humana - preparare 

Se închide biberonul şi se agită bine timp de 15-20 de secunde. Se adaugă apa rămasă şi se agită bine biberonul din nou. Notă: protejaţi-vă måinile de biberonul fierbinte cu un material textil

Lapte praf Humana - agitare 

Se răceşte lichidul preparat într-un bol cu apă sau sub robinetul de apă rece (pentru aprox. 5-7 minute).

Lapte praf Humana - racire

Se agită o dată biberonul, se ataşează tetina şi se verifică dacă lichidul preparat este la temperatură potrivită pentru băut (37 C). Dacă este prea fierbinte există riscul de opărire.

Lapte praf Humana - verificare

 

Dozare:

Fiecare sugar este diferit, motiv pentru care cantităţile sugerate sunt orientative şi pot varia în funcţie de apetitul fiecărui copil.Cantitatea zilnică recomandată de Humana Junior pentru copiii mai mari de 12 luni este de 1-2 porţii  de 170-230 ml lapte preparat.

Apă (ml)

Linguri de măsură

Lapte preparat

150

5

170

180

6

200

210

7

230

A se folosi doar lingura de măsură ataşată în ambalaj (o lingură conţine aproximativ 4,8 g pudră de lapte).

 

Compozitie:

Ingrediente: lapte degresat, lactoză, sirop de glucoză, uleiuri din plante, zaharoză, carbonat de calciu, citrat de sodiu, citrat de potasiu, l-cistină, tartrat hidrogenat de colină, amestec de vitamine (vitamina C, niacină, acid pantotenic, vitamina E, vitamina A, vitamina B1, vitamina B6, vitamina B2, acid folic, vitamina K, biotină, vitamina D3, vitamina B12), taurină, l-triptofan, lactat de fier, carbonat de magneziu, oxid de zinc, sulfat de cupru, vanilia, iodat de potasiu, sulfat de mangan, selenat de sodiu. 

Specificatii

CodCAS N/A
Cod produs 00004072
Formă ambalare Cutie
Continut Lapte Praf
Cantitate 600g

Recenzii

Scrieţi propria recenzie

You're reviewing: Humana Junior Milch Lapte Praf de Continuare dupa 12 Luni, Lapte Praf, 600g

Tag-uri

Etichete produse

Folosiţi spaţii pentru a separa etichete. Folosiţi ghilimele simple (') pentru fraze.