Mai multe vizualizări

TRANSPORT GRATUIT

pentru toate comenzile peste 250 lei

CONSILIERE PROFESIONALA

suport telefonic

SIGURANTA RETURULUI

banii inapoi garantat

Descriere

Ingrediente:
Alcohol Denat., Silver Fir (Abies Pectinata) Oil - ulei de brad, Peppermint (Mentha Piperita) Oil - ulei de mentă, Eucalyptus (Eucalyptus Globulus) Oil - ulei de eucalipt, Terpineol, Lavender (Lavandula Hybrida) Oil - ulei de levănţică.
Acţiune:
Inhalant este un amestec stimulant şi purificator de uleiuri esenţiale cu un efect sinergic ce potenţează beneficiile fiecărui ingredient. Combinaţia sa unică îl recomandă drept un produs natural, ideal pentru purificare, relaxare şi revitalizare. Uleiul de brad are proprietăţi curative recunoscute, mai ales în afecţiunile respiratorii, datorită efectului antiseptic şi anti-inflamator. Mirosul plăcut, vegetal, duce la creşterea stării de bine a organismului, prin stabilirea unei relaţii olfactive cu ambientul natural. Uleiul de mentă este un puternic revigorant, cu efect antiseptic şi antiinflamator. Beneficiile sale asupra afecţiunilor sistemului respirator, datorate efectului decongestiv, sunt confirmate de experienţa medicinei modeme. Parfumul plăcut şi efectul său de răcorire şi relaxare fac din acesta unul dintre cele mai utilizate uleiuri în aromaterapie.
Uleiul de eucalipt este foarte cunoscut pentru efectele sale benefice asupra sistemului respirator, mai ales ca decongestiv şi expectorant cu acţiune antiseptică şi antivirală. Eucaliptul este adesea folosit pentru tratarea migrenelor şi a durerilor de cap ocazionale, precum şi pentru stimularea circulaţiei şi relaxarea muşchilor şi articulaţiilor. Mirosul său puternic, cu o uşoară aromă de lemn, îl face foarte plăcut pentru împrospătarea ambientului, cu efect de calmare şi relaxare. Terpineol este utilizat atât în industria farmaceutică cât şi în cea cosmetică, datorită proprietăţilor sale antiseptice şi emoliente.
Uleiul de levănţică are un efect regenerativ şi antiseptic, fiind utilizat în tratarea insomniei, durerilor de cap, arsurilor, acneei. Folosită frecvent în aromaterapie, levănţică revitalizează simţurile, conferind organismului şi ambientului o notă de prospeţime.
Utilizare:
Pe baza experienţei medicinei tradiţionale, produsul Inhalant poate fi folosit sub forma de:
Inhalant, ca adjuvant în afecţiuni respiratorii, în special bronşitice şi otorinolaringologice, prin efectul de fluidificare a secreţiei mucoasei traheobronşice şi de decongestionare a mucoaselor. Produsul se foloseşte o dată pe zi, preferabil seara înainte de culcare. Un sfert din cantitatea cuprinsă într-un flacon de Inhalant se toarnă într-un vas conţinând un litru de apă fierbinte. Vaporii degajaţi sunt inhalaţi timp de 10 minute sub prosopul cu care se acoperă vasul.
Vapori pentru aromaterapie, având ca efect:
- Inducerea unei stări de revitalizare şi relaxare, obţinută prin evaporarea soluţiei la temperatura camerei sau folosind o sursă de căldură, cu ajutorul unui vas pentru aromaterapie;
- Relaxare şi purificare, prin utilizarea a 10­-15 picături de Inhalant în apa de baie;
- Reducerea stresului şi echilibrarea tonusului prin parfumare a uleiului de masaj cu 3-5 picături de Inhalant.
A nu se folosi după data expirării înscrisă pe ambalaj.
A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
Mod de prezentare:
Flacon 10 ml.
Condiţii de păstrare:
A se păstra la 8-15°C, ferit de lumină.
Producător:
S.C. BIOFARM S.A.
Str. Logofătul Tăutu, nr. 99, sector 3,
Bucureşti, România

 

Specificatii

CodCAS N/A
Cod produs 00000118
Formă ambalare Flacon
Continut Solutie
Cantitate 10ml

Recenzii

Scrieţi propria recenzie

You're reviewing: Inhalant Solutie 1+1 Gratis, Solutie,10ml

Tag-uri

Etichete produse

Folosiţi spaţii pentru a separa etichete. Folosiţi ghilimele simple (') pentru fraze.