Mai multe vizualizări

TRANSPORT GRATUIT

pentru toate comenzile peste 250 lei

CONSILIERE PROFESIONALA

suport telefonic

SIGURANTA RETURULUI

banii inapoi garantat

Descriere

Compoziţie
Fiecare drajeu conţine:
Lactat de magneziu x 2 H20          0,470 g
Vitamina B6                                  0,005 g

Excipienţi: lactoză monohidrat, amidon de porumb, talc, stearat de magneziu, povidonă K30, zahăr, gelatină, dioxid de titan, carbonat de calciu, ceară Carnauba micronizată.
Acţiune
Magneziul este un mineral indispensabil vieţii celulelor, aproximativ jumătate din conţinutul de magneziu din organism fiind localizat în interiorul celulelor din componenţa ţesuturilor şi organelor. Restul se regăseşte la nivelul ţesutului osos, în combinaţie cu calciul şi fosforul. Element necesar pentru mai mult de 300 de reacţii biochimice din organism, magneziul menţine normală funcţia musculară şi nervoasă, menţine ritmul cardiac în limite fiziologice şi favorizează dezvoltarea unor oase puternice. Este deasemenea implicat în metabolismul energetic (participă la transformarea zahărului din sânge în energie) şi în sinteza proteinelor.
Vitamina Bjoacă un rol important în desfăşurarea normală a numeroase procese fiziologice, iar asocierea cu magneziu este benefică deoarece vitamina B6  favorizează absorbţia şi menţinerea magneziului în organism.
Utilizare
Porţia zilnică de produs: 1 drajeu pe zi. Carenţa de magneziu şi/sau vitamina B6  poate apărea din cauza aportului scăzut de magneziu (prin alimentaţie dezechilibrată, în timpul curelor de slăbire), consumului de alcool, stresului, efortului fizic intens, tratamentului îndelungat cu diuretice (pierderi excesive prin urină), tulburărilor digestive (diaree, sindroame de malabsorbţie), diabet zaharat. Deficienţa de magneziu poate fi un factor de risc pentru instalarea osteoporozei în menopauză, probabil din cauza alterării metabolismului calciului. Deficitul de magneziu poate afecta teoretic orice organ sau sistem al organismului. Efectele carenţei de magneziu pot fi:
- pe musculatura striată: ticuri, crampe, tensiune şi oboseală musculară, dureri de spate, de ceafă;
- pe musculatura netedă: constipaţie, spasme urinare, crampe menstruale;
- pe sistemul nervos central: insomnie, anxietate, hiperactivitate, nelinişte, atacuri de panică, agorafobie (frica de spaţii deschise), iritabilitate premenstruală;
- pe sistemul nervos periferic: amorţeli, furnicături şi alte senzaţii anormale;
- pe sistemul cardiovascular: palpitaţii, aritmii cardiace, angină consecutivă spasmului coronar, hipertensiune arterială.

Deficitul de magneziu nu presupune apariţia tuturor acestor manifestări, dar multe dintre ele apar de obicei împreună.
Alte manifestări generale includ: pofta pentru alimente sărate, pofta sau dimpotrivă intoleranţa pentru carbohidraţi (în special ciocolată), fragilitatea părului şi a unghiilor.
Precauţii
În caz de tratament simultan cu tetraciclină, produsul Magneziu forte cu vitamina Bse va administra la cel puţin 3 ore după tetracicline. A nu se administra simultan cu săruri de calciu sau fosfaţi.
Nu se asociază cu tratamentul cu levodopa.
Condiţii de păstrare
A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original.
A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat. Cu zaharuri (zahăr 0,22250 g/drajeu, lactoză monohidrat 0,10270 g/drajeu).
A nu se depăşi doza zilnică recomandată.
Dozele pentru copii vor fi recomandate de medic.
Mod de prezentare
Cutie cu 5 blistere a câte 10 drajeuri.
Producător
S C. BIOFARM S.A.,
Str. Logofătul Tăutu nr. 99, sector 3,
Bucureşti, România

Specificatii

CodCAS N/A
Cod produs 00000119
Formă ambalare Cutie
Continut Drajeuri
Cantitate 50buc

Recenzii

Scrieţi propria recenzie

You're reviewing: Magnefort + B6 Drajeuri, Drajeuri, 50buc

Tag-uri

Etichete produse

Folosiţi spaţii pentru a separa etichete. Folosiţi ghilimele simple (') pentru fraze.