CATEGORII

Miere Manuka MGO 550+, Miere, 500g

555.5
555,50 lei
Disponibilitate:Epuizat din stoc
Cod produs 00006808
Descriere

Miere Manuka MGO 550+, Miere, 500g

Descriere:

Mierea de Manuka este considerată cel mai puternic antibiotic natural cunoscut. Mierea de Manuka MGO™ 550+ prezintă nivel maxim de activitate și se recomandă în

cazurile unor infecții foarte rezistente.

Ce este mierea de Manuka?

Mierea de Manuka, un produs unic în lume, este adunată şi preparată de albine din florile cu parfum proaspăt ale arbustului de Manuka (Leptospermum Scoparium), originar din Noua Zeelandă.

Spre deosebire de alte tipuri de miere, mierea de Manuka este singura miere medicinală din lume, certificată și recunoscută de către autoritățile medicale, în urma numeroaselor studii științifice extrem de riguroase. Putem spune că mierea de Manuka este un medicament cu un mare avantaj pe care medicamentele de sinteză nu îl au: nu are efecte adverse.

Datorită proprietăților antibacteriene ieșite din comun, mierea de Manuka este considerată cel mai puternic antibiotic natural cunoscut, având uneori o eficiență chiar și de 50 de ori mai mare decât a antibioticelor clasice din farmacii. Spre exemplu, capacitatea mierii de Manuka de a distruge bacterii precum Staphylococcus aureus sau MRSA este mai mare decât a antibioticelor care se folosesc de obicei.

Despre MGO™, factorul unic al mierii de Manuka

MGO, factorul unic al mierii de Manuka este o componentă terapeutică care are rolul de a indica puterea antibacteriană a acestui produs apicol. Proprietățile antibacteriale sunt cu atât mai mari cu cât nivelul MGO™ este mai mare.

MGO™ este marcă înregistrată și doar mierea testată în mod independent de către laboratoarele certificate și autorizate din Noua Zeelandă poate purta această etichetă. Astfel avem:

Mierea MGO™ 100+ Nivel de întreținere

Este indicată pentru susținerea sistemului imunitar în afecțiuni ușoare și de scurtă durată (răceli, dureri de gât etc.)

Mierea MGO™ 250+ Nivel util

Este indicată pentru tratarea infecțiilor cu microorganisme bacteriene și fungice. Se recomandă un tratament cu 3-4 lingurițe de miere pe zi urmat de un tratament de menținere cu 1 linguriță pe zi.

Mierea MGO™ 400+ Nivel extra cu activitate ridicată

Se recomandă mai ales în cazul afecțiunilor acute sau cronice, care nu au fost tratate anterior și care sunt rezistente la tratamente.

Mierea MGO™ 550+ Nivel superior cu activitate foarte ridicată

Se recomandă în cazurile unor infecții foarte rezistente.

Mierea MGO™ 850+ Nivel ultra cu activitate extrem de ridicată

Se recomandă în cazurile unor infecții care au o rezistență sporită la tratamente.

Atenție: Vă recomandăm să folosiți factorul potrivit necesităților d-voastră. Folosirea unui nivel de activitate prea puternic, când nu este necesar, poate duce în anumite cazuri la apariția unor reacții adverse sau de sensibilitate din partea organismului.


Beneficiile Mierii de Manuka MGO™ 550+*

Mierea de Manuka are în mod natural un conţinut bogat în Metilglioxal (MGO™), substanţă responsabilă pentru efectul antibacterian al acestui produs apicol. Conținutul de Metilglioxal (MGO™) din acest tip de miere este de MGO™ 550+, adică minim 550mg/kg.

Mierea de Manuka MGO™ 550+ are un nivel maxim de activitate. Aceasta se recomandă în cazurile unor infecții bacteriene foarte rezistente. Bacteriile rezistente supravieţuiesc în prezenţa antibioticelor şi continuă să se multiplice cauzând prelungirea afecţiunilor și în unele cazuri chiar decesul.

Infecţiile cauzate de bacteriile rezistente necesită mai multă îngrijire, iar antibioticele alternative mai scumpe pot genera efecte secundare mai grave, de aceea Mierea de Manuka MGO™ 550+ poate fi un ajutor de nădejde chiar și în cazul unor afecțiuni atât de severe. 

Mierea de Manuka este eficientă în ameliorarea unei mari varietăți de probleme de sănătate:

  • Imunitate: dureri de gât, febră, gripă și răceală, bronșită cronică, astm, sinuzită cronică, migrene, alergii, astenie, îmbunătățirea somnului, neutralizarea PH-ului, afte, sănătatea ochilor
  • Sistem digestiv: aciditate și reflux gastric, arsuri la stomac, bacteria Helicobacter Pylori (responsabilă de majoritatea ulcerelor stomacale), afecțiuni gastro intestinale, paraziți intestinali, gastroenterită
  • Afecțiuni bacteriene: infecții cu stafilococ auriu, reducerea inflamațiilor, candidă, efect antibiotic, potențează acțiunea radioterapiei în tratarea unor forme de cancer, rinită, ciuperci ale unghiilor, piciorul atletului, miros neplăcut al gurii, eliminarea plăcii dentare
  • Îngrijire externă: eczeme, dermatite, psoriazis, arsuri de gradul I și II, leziuni, cicatrici, plăgi chirurgicale infectate, afecțiuni parodontale, gingivită, efect anticarii, ulcerații ale pielii, foliculită de la epilare sau bărbierit, înțepături insecte, herpes, iritație scutec
  • Tratament cosmetic: riduri, acnee, puncte negre, căderea părului, păr uscat, mătreață.

Administrare:

  • Uz intern: 3 -4 lingurițe pe zi dimineața și seara, înainte de masă. Nerecomandat copiilor mai mici de 12 luni.
  • Uz extern: aplicați direct pe piele și protejați zona cu o compresă
  • Uz cosmetic: ca ingredient în diverse măști cosmetice pentru față și păr.

În general, recomandăm consumul de produse apicole copiilor după vârsta de 1 an.


Mod de păstrare: 
Se păstrează la loc uscat și răcoros, sub 25°C.

4. Care este diferenţa dintre UMF şi MGO?


Ambele clasificări, UMF şi MGO, sunt folosite pentru a indica acţiunea antibacteriană a mierii de Manuka.

MGO este standardul folosit exclusiv de compania Manuka Health New Zealand Ltd. şi măsoară concentraţia de metilglioxal din mierea de Manuka. Metilglioxalul este

denumirea științifică a substanței active cu rol antibacterian prezentă în mierea de Manuka. Descoperirea metilglioxalului din mierea de Manuka a fost făcută de profesorul

Thomas Henle de la Institutul de Chimie Alimentară de la Universitatea Tehnică din Dresda, Germania. Acest factor este o constantă în mierea de Manuka și se măsoară în

mg/kg.

 

Sistemul de evaluare UMF (Unique Manuka Factor) măsura iniţial nivelul de activitate antibacteriană non-peroxidică al mierii de Manuka în comparaţie cu fenolul (o

substanţă dezinfectantă). De exemplu, factorul UMF 20+ este echivalent cu o concentrație de 20% soluție de fenol. Pentru că s-a demonstrat că activitatea antibacteriană

non-peroxidică poate fi afectată de condiţiile de ambalare şi păstrare, odată cu descoperirea metilglioxanului, sistemul UMF măsoară acum concentraţia acestei substanţe,

dar şi-a păstrat vechiul mod de numerotare.

 

Diferența dintre factorul MGO şi UMF constă în faptul că sistemul MGO măsoară şi reflectă în mod direct conținutul de MGO din miere (adică MGO100 + conține cel

puțin

100 mg pe kg de miere), în timp ce sistemul UMF este o scală reprezentativă simplă, ce reflectă puterea antibacteriană a mierii de Manuka.

Iată care este corespondenţa dintre factorul MGO şi factorul UMF:

 

Specificatii
Mai multe informatii
Formă ambalare Borcan
Continut Miere
Cantitate 500g
Recenzii

Scrieti propria recenzie

Recenzie la: Miere Manuka MGO 550+, Miere, 500g