Mai multe vizualizări

Pampers 3 Premium Care 4-9 kg, Scutece, 27buc

TRANSPORT GRATUIT

pentru toate comenzile peste 250 lei

CONSILIERE PROFESIONALA

suport telefonic

SIGURANTA RETURULUI

banii inapoi garantat

Descriere

Pentru cel mic, primele atingeri sunt o cale de a descoperi universul din jurul lui. Cu fiecare mångåiere, cu fiecare contact, lumea începe să prindă contur. Iar pentru ca puiul tău să poată explora lumea cu bucurie, pielea lui trebuie să fie sănătoasă şi uscată. 

De aceea, Pampers a creat noul Premium Care pentru a ocroti cea mai pretenţioasă piele din lume, pielea bebeluşului tău, oferindu-i o protecţie de 5 stele:

  1. Ultra protecţie împotriva umezelii - Datorită stratului din gel super-absorbant Dry Max, umezeala este reţinută în interior, departe de pielea bebeluşului care rămåne astfel uscată şi sănătoasă.
  2. Ultra fixare - Noul Pampers® Premium Care are benzi laterale elastice ce se potrivesc perfect în jurul burticii și benzi suprapuse (mărimile 1-2), care împreună îi permit micuțului tău să se miște în voie.
  3. Ultra îngrijire - Noul Premium Care are toate elementele necesare pentru a păstra pielea bebeluşului tău uscată şi curată: strat exterior ce lasă pielea să respire, sistem unic de absorbţie a scaunelor moi (mărimile 1-3) şi loţiune specială din Aloe Vera cu efect hidratant şi protector.
  4. Ultra subţire - Tehnologia inovatoare Dry Max permite o distribuire optimă a gelului super-absorbant din interior, astfel încåt scutecul Premium Care să fie cu pånă la 20% mai subțire și mai confortabil, dar la fel de eficient în protejarea pielii bebelușului tău.
  5. Ultra confort - Cu noul Pampers® Premium Care, pielea atåt de fragilă a puiului tău se va simţi cel mai bine. Materialul moale ca bumbacul este plăcut la atingere, în timp ce stratul exterior, acum şi mai catifelat (mărimile 1-4), protejează cu delicateţe zona acoperită de scutec.

Specificatii

CodCAS N/A
Cod produs 00004393
Formă ambalare Cutie
Continut Scutece
Cantitate 27buc

Recenzii

Scrieţi propria recenzie

You're reviewing: Pampers 3 Premium Care 4-9 kg, Scutece, 27buc

Tag-uri

Etichete produse

Folosiţi spaţii pentru a separa etichete. Folosiţi ghilimele simple (') pentru fraze.