Mai multe vizualizări

TRANSPORT GRATUIT

pentru toate comenzile peste 250 lei

CONSILIERE PROFESIONALA

suport telefonic

SIGURANTA RETURULUI

banii inapoi garantat

Descriere

Tractopon reuneşte o gamă de creme cu uree destinate tratamentului pielii uscate, aspre, îngroşate, ce se descuamează sau are tendinţa de fisurare.
Tractopon ajută la ameliorarea afecţiunilor cutanate care se manifestă prin îngroşarea pielii şi uscarea acesteia, apariţia de căluşuri, descuamare sau tendinţa de a se fisura.
Crema ajută la reducerea pruritului ce se asociază uscăciunii pielii şi dă o senzaţie plăcută de catifelare. De asemenea, scade profunzimea fisurilor din stratul cornos şi împiedică apariţia altora noi. Pielea îşi recapătă flexibilitatea şi aspectul sănătos.
Crema Tractopon în varianta cu uree 15% este indicată şi în îngrijirea pielii diabetice, predispusă spre uscăciune şi descuamare.
INGREDIENTELE CREMEI TRACTOPON
Tractopon combină o bază emolientă puţin grasă cu ingrediente avånd proprietăţi benefice pentru pielea uscată, aspră sau/şi cu tendinţa de a se îngroşa (de a dezvolta hiperkeratoză).
Ureea, pe långă efectul de hidratare a stratului cornos (prin care ameliorează remarcabil aspectul pielii uscate, descuamate şi cu tendinţa de fisurare), înlătură pielea descuamată şi încetineşte creşterea excesivă sau haotică a stratului cornos care, datorită anumitor afecţiuni, se descuamează în mod accelerat sau produce zone îngroşate şi aspre care se transformă în calozităţi.
Vitamina F este un amestec de acizi graşi polinesaturati, dintre care acizii linoleic şi linolenic sunt esenţiali pentru piele. Aplicaţi topic, prin proprietăţile lor emoliente, protectoare şi nutritive, produc o ameliorare remarcabilă a pielii uscate, scuamoase şi devitalizate, deoarece au un rol important în regenerarea elementelor responsabile de menţinerea hidratării cutanate şi a flexibilităţii şi coeziunii stratului cornos. Lanolina este formată dintr-un amestec de compuşi graşi foarte asemănători cu lipidele naturale ale pielii. Contribuie la înlocuirea şi menţinerea unui nivel optim de lipide în epiderm, păstrånd flexibilitatea şi împiedicånd deshidratarea şi descuamarea.
Tractopon 300 - cremă ce conţine uree 15%, ca cea descrisă anterior, dar se prezintă ca o loţiune cremoasă în flacoane de 300 ml cu dispenser. Fluiditatea şi volumul mai mari ale acestei forme de prezentare o fac potrivită pentru utilizarea pe zone mai mari, de exemplu, pentru îngrijirea gambelor şi antebraţelor.
Tractopon cu uree 30% - prezentat în tuburi de 40 ml. Este produsul din gama Tractopon cu cel mai mare conţinut în uree şi ingrediente emoliente, special formulat pentru îngrijirea intensivă a anumitor zone, ca genunchii, coatele, plantele (tălpile picioarelor), palmele, degetele etc., cånd acestea prezintă uscăciune, asprime importante, un aspect fisurat, şi/sau se descuamează foarte uşor, sau au un strat cornos foarte gros (care formează calozităţi sau se infiltrează în straturile mai profunde ale pielii). Odată ce aspectul pielii s-a îmbunătăţit, se recomandă utilizarea cremei Tractopon cu uree 15% pentru întretinere.
MOD DE UTILIZARE
Picioare
Tractopon cu 15% sau 30% uree: Aplicaţi o dată sau de două ori pe zi. Spălaţi şi uscaţi pielea, apoi aplicaţi crema printr-un masaj uşor, insistånd în special pe zonele mai uscate şi aspre, precum şi la nivelul călcåielor fisurate. Folosirea regulată a cremei duce la obţinerea unor rezultate foarte bune. După aplicare, crema nu lasă film gras. Tractopon cu 15% uree:
După un tratament la medicul podolog în urma căruia s-au îndepărtat sau redus calozităţile şi fisurile, folosirea regulată a cremei Tractopon prelungeşte perioada de bună stare a pielii şi încetineşte îngroşarea ei.
Ca o măsură generală de îngrijire a picioarelor, pentru un tegument nu foarte afectat de uscăciune, este suficienta aplicarea cremei de 2-4 ori pe săptămånă, pentru a menţine pielea hidratată, moale şi cu un aspect sănătos. General (måini, genunchi, coate, gambe).
Tractopon cu 15% sau 30% uree: aplicaţi o dată sau de două ori pe zi sau la două zile, în funcţie de uscăciunea şi asprimea pielii. Masaţi uşor, pånă la absorbirea cremei. După absorbţia cremei nu rămåne film gras.
Tractopon cu uree 15%: folosirea regulată protejează şi reface pielea måinilor expuse la frig şi umezeală.
PRECAUŢII
Evitaţi aplfcarea cremei pe zone cu soluţii de continuitate (tăieturi) şi pe fisuri care sångerează, deoarece ureea provoacă prurit la nivelul acestora.
Producător Importator
VECTEM S.A., Spania VECTEMIMPEX S.R.L.

Specificatii

CodCAS N/A
Cod produs 00002138
Formă ambalare Cutie
Continut Crema
Cantitate 300ml

Recenzii

Scrieţi propria recenzie

You're reviewing: Tractopon Crema Cu Uree 15%, Crema, 300ml

Tag-uri

Etichete produse

Folosiţi spaţii pentru a separa etichete. Folosiţi ghilimele simple (') pentru fraze.