Mai multe vizualizări

TRANSPORT GRATUIT

pentru toate comenzile peste 250 lei

CONSILIERE PROFESIONALA

suport telefonic

SIGURANTA RETURULUI

banii inapoi garantat

Descriere

Compoziţie: 30,0 g extract de pătlagină (Piantago media), 39,9 g extract de lemn dulce (Glycyrrhiza glabra), 30,0 g tinctură de valeriană (Valeriana officinalis) şi excipienţi până la 100,0 g.
Acţiune: antiinflamatorie, de fluidificare a secreţiei bronşice, emolientă, expectorantă, cicatrizantă, de calmare a tusei, sedativă, imunostimulatoare (stimulează mecanismul de apărare antiinfecţioasă a organismului.
Recomandări: produsul conţine principii bioactive necesare dietei în afecţiuni acute şi cronice ale arborelui respirator (faringite, laringite, traheite, bronşite acute şi cronice, afecţiuni pulmonare de diferite etiologii însoţite de tuse spastică iritativă). Produsul este recomandat şi la persoanele cu diabet deoarece nu conţine zahăr. Prezenţa tincturii de valeriană induce o stare de relaxare şi favorizează un somn liniştit.
Contraindicaţii : nu au fost semnalate până acum la dozele şi ritmul de administrare recomandate.
Precauţii: în sarcină şi perioada de alăptare; în astm bronşic şi emfizem pulmonar; la persoane cu hipertensiune arterială se administrează numai la recomandarea medicului. Asocierea cu sedative, hipnotice, diuretice tiazidice, glicozizi digitalici, antiaritmice de tipul procainamidei şi chinidinei se va face numai la recomandarea medicului. Produsul nu se administrează înainte de conducerea unui vehicul, la persoanele a căror profesie impune performanţe psiho-motorii riguroase, în asociere cu consumul de băuturi alcoolice.
La apariţia unor efecte nedorite se întrerupe administrarea produsului şi se recomandă consultarea medicului sau a farmacistului.
Mod de administrare:
Adulţi şi copii peste 12 ani: o linguriţă soluţie (5 ml) de 3 4 ori pe zi, diluată în 50 ml apă sau ceai. Administrarea prelungită (mai mare de 4 săptămâni) se face numai la recomandarea medicului.
Produsul este un supliment alimentar şi nu înlocuieşte un regim alimentar variat şi echilibrat.
Formă de prezentare: cutie pliantă conţinând un flacon cu 90,0 g soluţie.
Condiţii de păstrare:
A se păstra la temperaturi sub 25°C ferit de umiditate şi lumină, în ambalajul original!
A se citi recomandările înainte de utilizare ! A nu se depăşi doza zilnică recomandată ! A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj! A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici!
Termen de valabilitate: 2 ani.

Specificatii

CodCAS N/A
Cod produs 00000880
Formă ambalare Cutie
Continut Solutie
Cantitate 90g

Recenzii

Scrieţi propria recenzie

You're reviewing: Tusimun Solutie, Solutie, 90g

Tag-uri

Etichete produse

Folosiţi spaţii pentru a separa etichete. Folosiţi ghilimele simple (') pentru fraze.