Mai multe vizualizări

TRANSPORT GRATUIT

pentru toate comenzile peste 250 lei

CONSILIERE PROFESIONALA

suport telefonic

SIGURANTA RETURULUI

banii inapoi garantat

Descriere

Urinal este eficient în terapia inflamaţiilor tractului urinar şi pre­vine reapariţia infecţiilor urinare. Astfel, el reprezintă un important aliat în lupta împotriva acestor disconfortante afecţiuni. In­fecţiile tractului urinar sunt foarte frecvent întâlnite în populaţia generală, în special la femei (una din cinci femei prezintă pe durata vieţii cel puţin un episod de infecţie urinară). Infecţiile netratate sau insuficient tratate duc adesea la apariţia de inflamaţii cronice şi pot cauza afecţiuni renale severe. Utilizarea regulată a produsului Urinal ajută la diminuarea riscului de apariţie a infecţiilor urinare (uretrite, cistite, nefrite, prostatite etc.).

Simptomatologia infecţiilor urinare poate include:

•  creşterea frecvenţei urinărilor,

•  disconfort şi usturimi locale,

•  durere în abdomenul inferior sau în regiunea lombară.

Capsulele de Urinal conţin un ingredient activ important numit NutriCran™ (concentrat uscat din suc de merişor - Vaccinium macrocarpon), care are o influenţă benefică asupra funcţionării trac­tului urinar. NutriCran™ conţinut în Urinal reprezintă o sursă bogată de bioflavonoide, complecşi fenolici şi alte substanţe natu­rale, cu efecte pozitive asupra sănătăţii umane.

Studiile au arătat că substanţele active conţinute în Urinal ajută la scăderea aderenţei bacteriilor de pereţii uretrei şi ai vezicii urinare (este vorba în special de Escherichia coli, responsabilă de peste 85% din totalul infecţiilor urinare).

Urinal este recomandat a se administra pe perioade mai lungi, poate fi administrat în asociere cu tratamentele antibiotice, iar ad­ministrarea sa regulată scade riscul unor eventuale recidive ale inflamaţiilor  tractului urinar.

Marele avantaj al produsului Urinal este că poate fi folosit şi pe du­rata sarcinii şi a alăptării. El conţine numai substanţe naturale, complet lipsite de efecte negative.

Calitatea ridicată şi eficacitatea produsului sunt asigurate prin: forma unică de procesare a substanţelor active (concentrat uscat din suc de merişor), furnizori de prestigiu pentru ingredien­tele de bază, certificat GRAS - garantează siguranţa administrării produsului, Non-GMO - nemodificat genetic, calitate similară produselor famramitiee (fabricate în condiţiile impuse de stan­dardele GMP - good manufacturing practice - pentru producţia de medicamente).

Atenţionare: În infecţiile acute persistente asociate cu febră înaltă este necesară consultarea medicului curant dacă simptoma­tologia nu se remite în maxim 48 ore. Urinal nu este un înlocuitor al tratamentului cu antibiotice în situaţia infecţiilor urinare acute, dar poate fi folosit în paralel cu acestea.

Mod de administrare: Ca supliment alimentar, câte 1-2 capsule pe zi, luate cu apă; în caz de inflamaţie a tractului urinar, se recomandă administrarea a 2-6 capsule pe zi.

Recomandări: Se recomandă administrarea produsului împreună cu vitamina C. Aceasta creşte aciditatea urinară, inhi­bând dezvoltarea bacteriilor patogene.

Producător: Walmark

Specificatii

CodCAS Nu
Cod produs 00000514
Formă ambalare Cutie
Continut Capsule
Cantitate 60buc

Recenzii

Scrieţi propria recenzie

You're reviewing: Urinal Capsule, Capsule, 60buc

Tag-uri

Etichete produse

Folosiţi spaţii pentru a separa etichete. Folosiţi ghilimele simple (') pentru fraze.