Mai multe vizualizări

WELEDA Baby Loţiune de Corp cu Gălbenele, Lotiune, 200ml

TRANSPORT GRATUIT

pentru toate comenzile peste 250 lei

CONSILIERE PROFESIONALA

suport telefonic

SIGURANTA RETURULUI

banii inapoi garantat

Descriere

Weleda Baby - Loţiune de corp cu gălbenele

Weleda

Laptele de corp cu gălbenele este o loţiune răcoritoare, cu ulei de migdale dulci, pe care o poţi folosi pentru a curăţa şi hrăni pielea bebeluşului, din prima zi de la naştere. 
 
Cum acţionează: Loțiunea de corp cu gălbenele are la bază un amestec din ulei de migdale dulci şi apă pentru a păstra fineţea şi supleţea pielii bebeluşului tău. Apa conţinută de loţiune se evaporă imediat după aplicare, conferind o senzaţie plăcută de răcoare. Adaosul de gălbenele şi ceară de albine dăruiesc laptelui de corp un efect nutritiv şi protector.  
 
Mod de aplicare: După băiţă, aplică laptele de corp cu gălbenele pe tot corpul, masånd uşor. Loţiunea va fi rapid absorbită de pielea bebeluşului.
 
Indicat pentru: curăţarea şi hrănirea pielii bebeluşului – din prima zi.

200 ml

INGREDIENTS

- Extract de gălbenele pentru curăţarea pielii; - Ulei de migdale pentru protejarea pielii delicate de iritanţii externi, menţinånd-o moale; - Xantan, un produs obţinut din micro-organisme, fiind un agent de îngroşare natural şi un stabilizator al emulsiei; - Ceară de albine saponificată, emulsor (combină elementele de apă şi ulei din produs) obţinut prin tratarea cerii de albine cu leşie şi hidroxid de sodiu; - Glicerină, obţinută din uleiuri vegetale, pentru a da produselor consistenţă, luciu şi pentru a regla absorbţia şi secreţia de apă la nivelul pielii; - Gliceride obţinute din uleiuri vegetale precum cel de rapiţă, cocos sau palmier combinate cu glicerină vegetală; acţionează ca şi emulsor (combină elementele de apă şi ulei din produs). - Apa acţionează ca un solvent în prepararea extractelor. - Alcool din sfeclă de zahăr, ale cărei fructe şi seminţe au rol de solvent în prepararea extractelor şi de conservare a acestora; Amestec de uleiuri esenţiale naturale, incluzånd uleiul esenţial de lavandă, portocal şi muşeţel, pentru parfumarea şi conservarea produselor.

Specificatii

CodCAS N/A
Cod produs 00004381
Formă ambalare Flacon
Continut Lotiune
Cantitate 200ml

Recenzii

Scrieţi propria recenzie

You're reviewing: WELEDA Baby Loţiune de Corp cu Gălbenele, Lotiune, 200ml

Tag-uri

Etichete produse

Folosiţi spaţii pentru a separa etichete. Folosiţi ghilimele simple (') pentru fraze.