CATEGORII

Produsele noastre pot fi livrate pe întreg teritoriul României. Modalitatea de livrare a comenzii este prin curierat rapid, serviciu oferit de DPD Pegasus 

1. Modalitatea de livrare
Medicamente24 efectueaza livrări prin intermediul unei companii de curierat rapid.
Pentru a vă asigura de integritatea coletului va rugăm verificați atent la primirea acestuia actele de proveniență, factura fiscală.
Produsele sunt ambalate de către Medicamente24 în ambalaje proprii, cu inscripție proprie. Ele vor fi asigurate pe tot parcursul transportului până la livrare.

2. Costuri de livrare

Pentru comenzi pana in 250 RON Transportul este 19 RON, TVA inclus.*

Pentru comenzi mai mari de 250 RON Transportul este GRATUIT.*

Tariful de livrare prin curier rapid se aplica doar pentru localitatile unde DPD Pegasus are puncte de lucru.

Pentru restul localitatilor se aplica in plus, o taxa fixa de 9,9 RON, TVA inclus, indiferent de valoare cosului de cumparaturi. 

Exemplu:

- daca aveti un cos de cumparaturi de 300 RON si va incadrati in zona de taxare suplimentara din lista localitatilor DPD Pegasus, veti avea o taxa de transport de 9,9 RON.

- daca aveti un cos de cumparaturi de 200 RON si va incadrati in zona de taxare suplimentara din lista localitatilor DPD Pegasus, veti avea o taxa de transport de 28,9 RON.

Nu se percep taxe suplimentare pentru plata ramburs la primirea coletului.

 

3. Durata comenzii
În zilele lucrătoare, pentru comenzile plasate până la orele 16:00, produsele comandate vor fi livrate în maxim 24 de ore de la confirmarea comenzii, iar pentru comenzile plasate după orele 16:00, perioada de livrare este de maxim 48 de ore. Timpul de livrare este de 72 de ore dacă comanda este lansată în zilele nelucrătoare. În principiu, timpul de livrare nu poate depăşi 3 zile lucrătoare şi nu poate fi mai mic de 24 ore din momentul confirmării comenzii.

4. Condiţii speciale
În cazul în care produsele comandate de D-voastră nu au putut fi livrate din motive ce nu ţin de compania noastră sau a celei de curierat (situații de forță majoră, condiţii meteo nefavorabile, accidente, blocaje rutiere), un reprezentant Medicamente24 va lua legatura cu D-voastră pentru a stabili noii termeni de livrare.