CATEGORII

Despre noi

 

Descrierea companiei

 

Societatea, cu sediul în Oradea, va oferi consumatorilor români produse naturiste, parafarmaceutice si produse pentru bebelusi în special prin intermediul internetului.
Pentru noi este important să dezvoltăm relaţii de colaborare cu parteneri competenţi, pe care să ne putem baza.
O parte dintre aceştia sunt furnizori de servicii logistice care pot garanta livrarea rapidă şi fără probleme către consumatori din toată ţara; producători importanţi ai unor mărci cunoscute la nivel naţional şi internaţional; furnizori români cu tradiţie, know-how logistic şi experienţă din sectorul farma; instituţii bancare renumite, pentru operaţiunile financiare şi profesionişti în marketing.

 

Cu ajutorul partenerilor noştri şi având un concept logistic modern, putem prelucra zilnic un număr mare de comenzi primite de la consumatorii finali.

 

Filozofia companiei
Crezul nostru este să oferim posibilitatea de a proteja sănătatea clienţilor noştrii. Să le oferim sănătate şi timp liber clienţilor noştrii şi familiei lor.
Ce facem noi diferit? Sănătatea trebuie îngrijită permanent şi aici ne aducem noi aportul, facem tot ce este posibil să obţinem cele mai bune preţuri la produse de calitate superioară pentru ca îngrijirea sănătaţii dumneavoastră să fie cât mai accesibilă şi cât mai puţin costistoare.

 

Avantajele dumneavoastră înseamnă: mai multă siguranţă, mai multe servicii, consiliere profesionala. Noi, cei de la Medicamente24, suntem interesaţi permanent să vă ascultăm problemele şi suntem mulţumiţi doar atunci când şi dumneavoastră sunteţi mulţumiţi.

 

Cum funcţionează Medicamente24?

 Politica firmei noastre plasează clientul în centrul tuturor activităţilor comerciale. De aceea serviciile noastre sunt concepute astfel încât consumatorul să fie mulţumit.

 

În afară de utilizarea magazinului virtual Medicamente24, clienţii au posibilitatea de a plasa comenzi atat telefonic cat si prin e-mail.

Oferim produse naturiste, produse parafarmaceutice, produse pentru alimentaria bebelusilor, jucarii si jocuri pentru copii, carucioare, mobilier pentru camera copilului, originale și de calitate la preţuri mici.
Oferta noastră satisface nevoile întregii familii.
Având un concept logistic modern, clientul îşi poate primi comanda în 24 de ore pe întreg teritoriul ţării. Clientul va avea la dispoziţie diverse metode de livrare, care să îi satisfacă nevoile.

Clientul poate comanda online 24 h, 7 zile din 7. Ca modalitate de plată clientul dispune de  următoarele opţiuni:
 
  -plata ramburs

 - plata cu cardul

  -plata în avans, prin Ordin de Plata

Personalul Medicamente24 se va ocupa de consiliere şi va vor oferi răspunsuri competente la întrebări.

 

Conducerea companiei
Cine conduce Medicamente24?
O echipă managerială tânără şi puternică cu viziuni complexe asupra pieţii produselor destinate bebelusilor, produselor naturiste si parafarmaceutice.


Echipa noastra
Cine vă consiliază la Medicamente24?
Echipa Medicamente24 vă sta la dispoziţie cu informaţiile de care aveţi nevoie la numărul de telefon 0772 018 656 | 0746 504 028 | 0725 622 268 sau la adresa de e-mail: contact@medicamente24.ro
 

Punem accent deosebit pe competenţă, atenţie şi motivaţie. Personalul nostru participă permanent la cursuri de specializare şi la prezentări de produse pentru a fi pregătit în orice moment să ofere clienţilor cele mai bune sfaturi. Personalul Medicamente24 vine cu o vastă experienţă pe domeniul nostru de activitate si totodata consiliaza cu mare responsabilitate şi dedicaţie.