CATEGORII

Declinarea raspunderii

 

Toate informaţiile din acest site sunt publicate cu scop informativ şi nu se pot substitui sfaturilor sau prescripţiilor medicului dumneavoastră sau a oricărui personal medical calificat. Nu trebuie să folosiţi informaţiile prezente în aceste pagini, în scopul diagnosticării sau tratării oricăror probleme de sănătate sau boală sau de înlocuire a medicamentelor, a tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat. Trebuie să citiţi cu atenţie tot prospectul. Dacă aveţi sau credeţi că aveţi probleme cu sănătatea sau sunteţi bolnav, adresaţi-vă de urgenţă medicului Dumneavoastră. Informaţiile şi sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de către Ministerul Sănătăţii şi de către celelalte organisme abilitate şi nu au intenţia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boală.

 

Nu ne asumăm răspunderea asupra conținutului prospectelor publicate. Am dorit să prezentăm prospectele produselor ca atare, fără nici o modificare de conținut. Dacă totuși identificați neconcordanțe între produs și prospectul acestuia sau greșeli ale prospectelor vă suntem recunoscători dacă ne scrieți la adresa contact@medicamente24.com.

 

Scopul magazinului online www.medicamente24.ro este de a vă prezenta în scop informaţional produsele naturiste, parafarmaceutice, nutriţionale, alimentatie bebelusi, de igienă personală, articole copii, mobilier pentru camera copilului, suplimente si vitamine şi cele colaterale acestora, pentru interesele şi educaţia Dumneavoastră. 

 

S.C Madai S.R.L. nu va fi responsabilă pentru pagubele sau problemele care apar din accesarea sau incapacitatea de a accesa acest site, sau din încrederea în orice informaţie oferită aici. S.C Madai S.R.L. îşi declină orice responsabilitate pentru pagube directe, indirecte, ocazionale, importante, punitive sau de alt gen, pentru ocazii pierdute, profit pierdut, sau pagube şi pierderi de alt gen. Aceasta limitare include şi pagube provocate de orice viruşi care pot afecta calculatorul dumneavoastră.

 

 

Orice legături cu alte site-uri de Internet sunt oferite ca un avantaj. S.C. Madai S.R.L. nu are nici un fel de responsabilitate sau control asupra conţinutului sau operării unor asemenea site-uri şi nu va fi responsabilă de nici un fel de pagube sau accidente care apar din conţinutul sau operarea acestora. 

 

Cu stimă,

S.C Madai S.R.L.