Mai multe vizualizări

TRANSPORT GRATUIT

pentru toate comenzile peste 250 lei

CONSILIERE PROFESIONALA

suport telefonic

SIGURANTA RETURULUI

banii inapoi garantat

Descriere

Compoziţie
Un drajeu conţine extract uscat din anghinare (Cynara scolymus) 25 mg şi excipienţi: nucleu - amidon de porumb, polividonă K 30, talc, stearat de magneziu, lactoză monohidrat, strat de drajefiere - zahăr, talc, dioxid de titan (E171), gelatină, ceară Carnauba micronizată.
Acţiune
Anghirolbio este util persoanelor care întâmpină dificultăţi în digestia alimentelor din cauza suferinţelor bilei (fierii) fie că aceasta nu este produsă de ficat în cantităţi suficiente, fie că evacuarea sa este încetinită şi dificilă. Anghirolbio susţine funcţionarea normală a bilei, ajutând astfel la desfăşurarea firească a proceselor de digestie, fără tulburările biliare ce pot genera greţuri, balonări, colici sau senzaţie de greutate după mese. Uşurarea digestiei conduce la instalarea şi menţinerea unui ritm normal al mişcărilor intestinale, înlăturând dificultăţile de tranzit (de exemplu, scaunele prea rare şi/sau prea tari) şi ajutând la menţinerea echilibrului florei microbiene intestinale. Anghirolbio este de folos şi persoanelor care nu au poftă de mâncare, ajutându-le să îşi recapete apetitul. În plus, Anghirolbio creşte volumul de urină, accelerând astfel eliminarea substanţelor toxice. Anghinarea (Cynara scolymus) este înrudită cu armurariul (Silybum marianum) iar extractul de anghinare are unele proprietăţi asemănătoare silimarinei extrase din armurariu: sprijină capacitatea naturală de regenerare a ficatului, susţine digestia, întreţine procesele normale de detoxifiere, acţionează ca antioxidant natural şi ajută la meţinerea echilibrului lipidelor (în special al colesterolului) şi glucidelor în organism. Prin toate acestea, extractul de anghinare este util pentru accelerarea recuperării ficatului în afecţiuni hepatice de diverse cauze. Extractul de anghinare conţine substanţe care reduc intensitatea manifestărilor alergice la nivelul pielii (mâncărimi, roşeaţă etc.), ajutând la uşurarea evoluţiei acestora. La aceasta contribuie şi eliminarea crescută a toxinelor din organism, atât pe cale digestivă cât şi prin urină.
Utilizare
Adulţi: doza uzuală este de 2-3 drajeuri Anghirolbio de 3 ori pe zi, înaintea meselor.
Copii între 7 şi 10 ani: doza uzuală este de 1 drajeu Anghirolbio de 3 ori pe zi, înaintea meselor, la recomandarea medicului.
Copii între 10 şi 15 ani: doza uzuală este de 1-2 drajeuri Anghirolbio de 3 ori pe zi, înaintea meselor, la recomandarea medicului.
Precauţii
Nu se recomandă utilizarea produsului la persoanele care sunt cunoscute cu litiază biliară (pietre la fiere), cu insuficienţă hepatică severă (afectare gravă a ficatului) sau cu insuficienţă renală acută (afectare recent instalată a rinichilor). Persoanele care au alergie la anghinare sau la alte plante înrudite (crizantemă, amică) nu trebuie să utilizeze acest produs. Conţine zahăr (171,15 mg/drajeu) precum şi lactoză monohidrat. Persoanele care cunosc faptul că au intoleranţă la anumite categorii de glucide nu trebuie să utilizeze acest produs.
A nu se depăşi doza zilnică recomandată. După doze mari pot să apară greaţă, ameţeli, senzaţie de căldură.
Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat.
A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor.
A nu se folosi după data expirării înscrisă pe ambalaj.
Condiţii de păstrare
A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalaj original.
Mod de prezentare
Cutie cu 3 blistere a câte 10 drajeuri.
Producător
S.C. Biofarm S.A.,
Str. Logofătul Tăutu nr. 99, sector 3, Bucureşti, România

Specificatii

CodCAS N/A
Cod produs 00000127
Formă ambalare Cutie
Continut Drajeuri
Cantitate 30buc

Recenzii

Scrieţi propria recenzie

You're reviewing: AnghirolBio Drajeuri, Drajeuri, 30buc

Tag-uri

Etichete produse

Folosiţi spaţii pentru a separa etichete. Folosiţi ghilimele simple (') pentru fraze.