Mai multe vizualizări

TRANSPORT GRATUIT

pentru toate comenzile peste 250 lei

CONSILIERE PROFESIONALA

suport telefonic

SIGURANTA RETURULUI

banii inapoi garantat

Descriere

Prin cumpărarea produsului Artro-Stop PLUS obţineţi un preţios ajutor în îngrijirea articulaţiilor Dumneavoastră. Fiecare tabletă de ArtroStop PLUS combină glucozaminul hidroclorit (cea mai pură formă de glucozamin, conţinând până la 99% substanţă activă), cu MSM (metilsulfonilmetan), extract din Boswellia serrata şi mangan. Asocierea tuturor substanţelor mentionate oferă articulaţiilor Dumneavoastră o îngrijire reală şi complexă.
Apreciaţi şi singuri: Glucozaminul este o componentă structurală a cartilajelor articulare. Datorită creşterii sintezei de colagen în interiorul articulaţiilor Dumneavoastră, acestea capătă elasticitatea necesară funcţionării optime şi se produce o consolidare a cartilajului articular. MSM este o substanţă importantă, cu evidente influenţe pozitive asupra pielii, părului, unghiilor şi ţesutului moale, în acelaşi timp, reduce simptomele inflamatorii în caz de osteoartroză.
Extractul din coaja arborelui indian Boswellia serrata are un puternic efect antiinflamator şi îşi găseşte aplicaţii pozitive în cazul afecţiunilor artrozice. Manganul participă la formarea cartilajelor, oaselor şi ţesuturilor moi.
Pentru un ajutor complex şi eficient în rezolvarea problemelor articulare, vă oferim un sortiment bogat de produse.
Sistemul complex de îngrijire a articulaţiilor Dumneavoastră include şi produsele: ArtroStop cremă, ArtroStop liquid şi, în mod special, ArtroStop RAPID (informaţii pe verso).
ArtroStop® RAPID - o ameliorare rapida a durerilor articulare!
ArtroStop® RAPID reprezintă o nouă şi unică abordare a terapiei disfuncţiilor articulare. La baza celor mai frecvente probleme articulare stă, pe de o parte, degradarea cartilajului ca urmare a proceselor degenerative (cu apariţia simptomelor bolii artrozice), iar pe de altă parte, inflamaţiile locale manifestate prin dureri articulare.
ArtroStop® RAPID acţionează în două etape şi atacă ambele mecanisme amintite mai sus. în prima etapă se poate observa ameliorarea semnificativă a durerii, datorată efectu¬lui puternic antiinflamator al BOSWELLIN®, în timp ce într-o a doua etapă este încetinit procesul de uzură a cartilajului urmat de regenerarea acestuia datorită acţiunii complexe a Glucozamin-ului şi Condroitin-ului.
Mulţumită acestor efecte, folosirea Ar-troStop® RAPID se concretizează într-o ameliorare rapidă a durerilor şi, datorită regenerării continue a cartilajelor, se observă îmbunătăţirea marcată a funcţionării articulaţiilor.

Specificatii

CodCAS N/A
Cod produs 00000474
Formă ambalare Cutie
Continut Tablete
Cantitate 100buc

Recenzii

Scrieţi propria recenzie

You're reviewing: ArtroStop Plus Tablete, Tablete, 100buc

Tag-uri

Etichete produse

Folosiţi spaţii pentru a separa etichete. Folosiţi ghilimele simple (') pentru fraze.