Mai multe vizualizări

TRANSPORT GRATUIT

pentru toate comenzile peste 250 lei

CONSILIERE PROFESIONALA

suport telefonic

SIGURANTA RETURULUI

banii inapoi garantat

Descriere

Prin cumpărarea produsului Artrostop Plus obţineţi un preţios ajutor în îngrijirea articulaţiilor Dumneavoastră. Fiecare tabletă de Artrostop Plus combină glucozaminul hidroclorit (cea mai pură formă de glucozamin, conţinând până la 99% substanţă activă), cu MSM (metilsulfonilmetan), extract din Boswellia serrata şi mangan. Asocierea tuturor substanţelor menţionate oferă articulaţiilor Dumneavoastră o îngrijire reală şi complexă.
Apreciaţi şi singuri: Glucozaminul este o componentă structurală a cartilajelor articulare. Datorită creşterii sintezei de colagen în interiorul articulaţiilor Dumneavoastră acestea capătă elasticitatea necesară funcţionării optime şi se produce o întărire a cartilajului articular. MSM este o substanţă importantă, cu evidente influenţe pozitive asupra pielii, părului, unghiilor şi ţesutului moale. în acelaşi timp, reduce simptomele inflamatorii în caz de osteoartroză. Extractul din coaja arborelui indian Boswellia serrata are un puternic efect antiinflamator şi îşi găseşte aplicaţii pozitive în tratarea afecţiunilor artrozice. Manganul participă la formarea cartilajelor, oaselor şi ţesuturilor moi.
Pentru un ajutor complex şi eficient în rezolvarea problemelor articulare, vă oferim un sortiment complet de produse. Sistemul complex de îngrijire a articulaţiilor Dumneavoastră include şi produsul Artrostop pudră - cu gust de piersici sau lămâie - vezi pagina a doua a informaţiilor de pe ambalaj.
Artrostop pudră cu gust de piersici şi lămâie. Produsul este condiţionat sub formă de pudră din care, prin adăugare de apă, obţineţi foarte uşor o băutură delicioasă ce influenţează favorabil funcţiile articulaţiilor şi ale întregului sistem locomotor. Conţine principalele elemente de construcţie ale cartilajului (condroitin sulfat, glucozamin sulfat şi gelatină hidrolizată - colagen) care, în plus, sunt îmbogăţite cu calciu şi vitaminele C şi D. Condroitin sulfat este o substanţă de bază a matricei intercelulare a cartilajului, aportul său sporit ducând la îmbunătăţirea proprietăţilor mecanice şi elastice ale cartilajului.
Glucozamin sulfat este, de asemenea, o componentă structurală a cartilajului articulaţiei şi, conform rezultatelor celor mai noi studii clinice, joacă un rol important în protejarea şi regenerarea suprafeţelor articulaţiilor, mai ales în cazul afecţiunilor de origine inflamatorie şi degenerativă ale articulaţiilor.
Gelatina hidrolizată conţine o cantitate bogată de aminoacizi, necesari pentru regenerarea cartilajelor, a ţesutului conjunctiv şi a tendoanelor. Gelatina hidrolizată este formată din peptide şi aminoacizi (elementele structurale de bază ale albuminelor). Studiile clinice au demonstrat că aportul zilnic a l0g de gelatină hidrolizată reduce durerile la pacienţii cu osteoartroză a articulaţiilor genunchiului (gonartroză) şi şoldului (coxartroză). Lipsa reacţiilor adverse o promovează drept o substanţă ideală în administrarea de lungă durată. în formula produsului Artrostop pudră este folosită numai gelatina de origine porcină, adică o gelatină perfect sigură din punct de vedere al ESB (Encefalopatia spongioformă bovină).
Calciul şi vitamina D - prezenţa acestor componente în produs are ca principală sarcină protejarea organismului de o altă îmbolnăvire des întâlnită, mai ales la vârste înaintate - osteoporoza (caracterizată prin scăderea masei osoase totale). Vitamina D înlesneşte absorbţia calciului din aparatul digestiv. Calciul participă, de asemenea, la formarea colagenului şi, deci, este indispensabil pentru buna funcţionare a cartilajelor.
Vitamina C - este importantă pentru formarea colagenului. în plus, datorită proprietăţilor sale antioxidante, protejează cartilajul de modificările degenerative.
Substanţele conţinute în Artrostop pudra asigura un complex unic de componente eficiente, care protejeazâ şi hrănesc cartilajul articulaţiilor şi ajuta la micşorarea sensibilităţii articulare la durere. Pentru obţinerea unor rezultate optime se recomanda utilizarea timp de cel puţin 2 luni.
încercaţi şi
MemoPlus - un preparat care stimuleazâ memoria, puterea de concentrare şi activitatea creierului
. Produsul MemoPlus este o combinaţie specială de cinci substanţe active (Ginkgo biloba, Guarana, Vitamina Bl2, Magneziu şi extract din Echinacea purpurea) pentru o susţinere maximă a funcţiilor de concentare şi memorare ale creierului. Utilizarea acestui preparat vă asigură o putere de concentrare mărită, un randament fizic şi psihic optim în situaţii solicitante psihic. Utilizarea regulată a produsului MemoPlus sprijină în primul rând capacitatea intelectuală, dar ajută şi la obţinerea unei condiţii generale bune a organismului.

Specificatii

CodCAS N/A
Cod produs 00000473
Formă ambalare Cutie
Continut Tablete
Cantitate 30buc

Recenzii

Scrieţi propria recenzie

You're reviewing: ArtroStop Plus Tablete, Tablete, 30buc

Tag-uri

Etichete produse

Folosiţi spaţii pentru a separa etichete. Folosiţi ghilimele simple (') pentru fraze.