Mai multe vizualizări

Baby Nova Biberon PP Decor fara BPA 125 ml, Biberon, 1buc

TRANSPORT GRATUIT

pentru toate comenzile peste 250 lei

CONSILIERE PROFESIONALA

suport telefonic

SIGURANTA RETURULUI

banii inapoi garantat

Descriere

Recomandări importante
Prepararea hranei pentru sugar se va face numai conform recomandărilor producătorului încet şi cu răbdare, din luna a 5-a învăţați sugarul să folosească o cană în loc de biberon.
Pentru siguranţa şi sănătatea copilului dvs.: ATENŢIE!
Conţinutul biberonului se consumă numai sub supravegherea unui adult! Sub nici o formă să nu se folosească biberonul pe post de suzetă.
Suptul continuu şi prelungit al lichidelor din biberon poate afecta dinţişorii, şi pot cauza carii (dinţi stricaţi). Acest lucru e valabil în special în cazul alimentelor şi al băuturilor îndulcite, al sucurilor acidulate din fructe şi legume.
Biberoanele din sticlă se pot sparge! Biberoanele din sticlă sunt igienice şi nepoluante pentru mediul înconiurător, dar nu se recomandă să fie lăsate în måinile sugarilor - pericol mare de rănire în caz de spargere.
Toate părţile componente neutilizate nu trebuie lăsate la îndemåna copiilor! Părţile mici ar putea fi înghiţite, existånd pericol do sufocare.
Dezinfectaţi sticla, tetina şi accesoriile înainte de prima utilizare ţinåndu-le timp de 5 min. în apă fiartă. După fiecare utilizare biberonul, tetina şi accesoriile se clătesc temeinic sub jet de apă şi se spală cu detergent de vase, iar regulat se dezinfectează prin fierbere cca 3 min.. dar nu în oală sub presiune sau în cuptorul cu microunde. Fiţi atenţi să fie permanent suficientă apă în vas, pentru a diminua deteriorarea materialelor.
 
Toate părţile componente se pot curăţa în maşina de spălat vase dar noi vă recomandăm să nu o utilizaţi, deoarece detergentul special utilizat ar putea deteriora materialele. Verificaţi tetina şi biberonul înainte de fiecare folosire. Pentru tetină- încercaţi rezistenţă la rupere trăgånd de ea în diferite direcţii. Păstraţi tetinele departe de lumina soarelui, surse de căldură sau soluţii dezinfectante deoarece pot ataca materialul.
La apariţia primelor semne de uzură schimbaţi imediat tetina. risc de sufocare! Oricum, din motive de igienă şi siguranţă tetinele se înlocuiesc cam după 2 luni de utilizare.
Tetinele din cauciuc natural (latex), ar putea cauza reacţii alergice sugarilor.
În cazul eventualelor zgårieturi sau fisuri ale biberonului, acesta se poate sparge, iar conţinutul fierbinte ar putea răni sugarul.
În nici un caz a nu se încălzi biberonul închis cu hrană în el in cuptorul cu microunde - pericol de explozie sau deteriorare. În plus, datorită încălzirii inegale a conţinutului există riscul ca sugarul să se opărească.
Biberoanele noastre din plastic sunt foarte potrivite pentru congelarea laptelui matern.
Producător: NOVATEXGmbH - 30982Pattensen, Germania

Specificatii

CodCAS N/A
Cod produs 00003234
Formă ambalare Bucata
Continut Biberon
Cantitate 1buc

Recenzii

Scrieţi propria recenzie

You're reviewing: Baby Nova Biberon PP Decor fara BPA 125 ml, Biberon, 1buc

Tag-uri

Etichete produse

Folosiţi spaţii pentru a separa etichete. Folosiţi ghilimele simple (') pentru fraze.