Mai multe vizualizări

Cloramina T 500mg Comprimate, Comprimate, 50buc

TRANSPORT GRATUIT

pentru toate comenzile peste 250 lei

CONSILIERE PROFESIONALA

suport telefonic

SIGURANTA RETURULUI

banii inapoi garantat

Descriere

Compoziţie:
Un comprimat de Cloramină T - Sin 500 mg conţine: Cloramină T 500 mg (conţinut minim în clor activ 25 %); Excipienţi: amidon de porumb, stearat de magneziu, talc.
Proprietăţi:
Cloramina T este un dezinfectant cu spectru larg de acţiune asupra microorganismelor patogene, incluzånd bacterii Gram pozitive şi Gram negative, fungi, levuri, viruşi, micobacterii şi bacterii sporulate.
Produsul Cloramină T - Sin 500 mg comprimate a fost testat pe germenii:
1. Staphylococcus aureus;
2. Pseudomonasaeruginosa;
3. Aspergillus niger;
4. Escherichiacoli;
5. Enterococcushirae;
6. Salmonellatyphimurium
Produsul s-a testat la concentraţia de 10 g/l, respectiv 20 comprimate la 1 I de apă şi a prezentat activitate bactericidă faţă de tulpinile de germeni - test, la timpii de contact 15 min. şi 30 min. Soluţiile de CloraminăT- Sin sunt stabile la temperaturi de pånă la 60°C.
Domenii şi mod de utilizare:
Comprimatele de Cloramină T - Sin 500 mg se dizolvă în apă comună, la temperatura camerei. Soluţia obţinută se aplică pe suprafeţele de interes apoi se lasă să acţioneze pe durata recomandată, după care se clăteşte cu apă, astfel:
- pentru dezinfecţia suprafeţelor tari (pereţi, pavimente) din gresie, faianţă, ciment, lemn, plastic din spaţii private şi zone de sănătate publică (spitale, cabinete medicale, săli de aşteptare, localuri publice, întreprinderi din industria alimentară, laboratoare pentru preparate culinare, unităţi de alimentaţie publică, etc.) se dizolvă cåte 20 - 22 comprimate / litru apă - durata de acţionare este maxim 30 minute.
- pentru dezinfecţia instalaţiilor de spălare (băi, piscine, bazine de înot, rezervoare ) se dizolvă cåte 20 - 22 comprimate / litru apă - durata de acţionare este de minim 6 ore.
- pentru dezinfecţia grupurilor sanitare se dizolvă cåte 75 - 80 comprimate / litru apă şi se lasă să acţioneze minim 6 ore. 
- pentru dezinfecţia obiectelor (sticlă, porţelan, plastic, jucării, termometre, veselă) se dizolvă 10-20 comprimate / litru apă şi se lasă să acţioneze minim 60 min.
- pentru dezinfecţia suprafeţelor din încăperile de internare a animalelor şi din adăposturile pentru animale se dizolvă cåte 40 - 60 comprimate/ litru apă şi se lasă să acţioneze minim 6 ore.
- pentru dezinfecţia suprafeţelor din clinici şi dispensare veterinare, săli de necropsie se dizolvă cåte 20 - 22 comprimate / litru apă durata de acţionare este de minim 30 min.
NOTĂ: Dozele prezentate sunt orientative. In condiţii concrete dezinfecţia este influenţată de gradul de contaminare organică, temperatură, pH, materialul care trebuie dezinfectat şi geometria lui.
Atenţionări şi precauţii:
Iritant pentru ochi, sistemul respirator şi piele. A nu se lăsa la îndemåna copiilor. A se păstra flaconul/recipientul închis ermetic. A se păstra departe de căldură.
La contactul cu ochii, se spală imediat cu multă apă şi se consultă un specialist.
In caz de înghiţire, a se consulta imediat medicul şi a i se arăta ambalajul sau eticheta.
Ase evita contactul cu pielea şi cu ochii.
Menţiuni speciale:
A se citi prospectul înainte de utilizare
A nu se amesteca cu acizii sau alţi agenţi de curăţire
Produsul se aplică numai pe suprafeţe curate şi bine clătite, fără urme de detergent.
Păstrare
A se păstra sub 25°C, în recipientul închis etanş, ferit de căldură, lumină şi umiditate.
Prezentare
Cutie cu flacon conţinånd 100 comprimate. Cutie cu flacon conţinånd 50 comprimate. Cutie cu flacon conţinånd 30 comprimate.
Producător
S.C. SINTOFARM S.A.
Bucureşti, Str. Ziduri între Vii nr. 22, sector2

Specificatii

CodCAS N/A
Cod produs 00001842
Formă ambalare Cutie
Continut Comprimate
Cantitate 50buc

Recenzii

Scrieţi propria recenzie

You're reviewing: Cloramina T 500mg Comprimate, Comprimate, 50buc

Tag-uri

Etichete produse

Folosiţi spaţii pentru a separa etichete. Folosiţi ghilimele simple (') pentru fraze.