Mai multe vizualizări

TRANSPORT GRATUIT

pentru toate comenzile peste 250 lei

CONSILIERE PROFESIONALA

suport telefonic

SIGURANTA RETURULUI

banii inapoi garantat

Descriere

Descriere - CordYang Cordyceps Sinensis este o plantă utilizată în medicina tradiţională chinezească, ca un excelent stimulator al imunităţii, potenţiator al performanţelor fizice şi a longevităţii, energizant şi revigorant al sistemului reproducător.

Substanţe active: acid cordyceptic, adenozine, polizaharide, aminoacizi esenţiali, peptide, proteine, ergosteroli, vitamine, oligoelemente (Na,K,Ca,Mg,Cu,Zn,etc.)

Compoziţie:
Fiecare capsulă conţine 400 mg extract uscat de Cordyceps Sinensis, gelatină.

Efecte date de substanțele active: Imunostimulator și hepatoprotector (benefic în hepatite acute, cronice, ciroze post-hepatitice, detoxifiant hepatic), nefroprotector (în timpul administrarii de aminoglicozide și cyclosporine, în insuficiențe renale acute sau cronice). Are efect benefic asupra aritmiilor cardiace și bolilor respiratorii. Creşte fertilitatea şi potenţa sexuală. Acioneaza ca hipocolesterolemiant si antioxidant.Stimuleaza memoria persoanelor vârstnice şi este eficient în depresii şi dificultăţi de concentrare.Îmbunătăţeşte calitatea vieţii la pacienţii cu tumori avansate.Ameliorează disconfortul dat de picioarele obosite.

Dozare şi administrare:
Adulţi: Una sau două capsule,odată sau de două ori pe zi,după masă  în cure de cel puţin 6 luni.

Precauţii:
A nu se lasa la îndemâna copiilor.A nu se administra în timpul sarcinii.Acest produs nu înlocuieşte o alimentaţie diversificată.

Prezentare:
flacon cu 30 capsule a 400 mg

Specificatii

CodCAS N/A
Cod produs 00002308
Formă ambalare Cutie
Continut Capsule
Cantitate 30buc

Recenzii

Scrieţi propria recenzie

You're reviewing: Cordyang 400mg Capsule, Capsule, 30buc

Tag-uri

Etichete produse

Folosiţi spaţii pentru a separa etichete. Folosiţi ghilimele simple (') pentru fraze.