Mai multe vizualizări

TRANSPORT GRATUIT

pentru toate comenzile peste 250 lei

CONSILIERE PROFESIONALA

suport telefonic

SIGURANTA RETURULUI

banii inapoi garantat

Descriere

Mabelle® este uri produs natural ce nu conţine hormoni, special conceput pentru femei şi pentru nevoile specifice pe care acestea le au la menopauză. Mabelle® ajută la echilibrarea balanţei hormonale feminine şi astfel influ-enţează pozitiv calitatea vieţii femeilor în această etapă a vieţii.
Ce este menopauza?
Menopauza este un fenomen natural întâlnit în viaţa oricărei femei, instalat de regulă la o vârstă cuprinsă între 42 şi 55 de ani. în această perioadă, scăderea graduală a activităţii ciclice ovariene apare odată cu încetarea producţiei de hormoni feminini - estrogeni şi gestageni. De asemenea, ovulaţia nu se mai produce, ceea ce duce la apariţia infertilităţii. în timpul menopauzei, nivelul scăzut al estroge- nilor este cauza apariţei unei largi game de simptome neplăcute. Încă din perioada de pre-menopauză (înainte de instalarea acesteia), apar adesea tulburări ale ciclului menstrual (cu frecvenţă scăzută sau, dimpotrivă, crescută, şi sângerări menstruale abundente). Totodată, se manifestă şi o serie de aşa-numite„tulburări neurovegetative\"- bufeuri, transpiraţii, ameţeală, palpitaţii, dificultăţi la respirat, senzaţie de slăbiciune, uscăciunea pielii şi mucoaselor. Apar treptat şi diverse afectări mentale - schimbări în modul de a gândi, alterări ale memoriei, modificări ale comportamentului sexual, depresii.
Care este efectul produsului Mabelle®?
Produsul non-hormonal Mabelle® ajută la menţinerea frumuseţii feminine, a sănătăţii şi a unei senzaţii de bine general în ciuda tuturor acestor neplăceri cauzate de menopauză. Mabelle® conţine o combinaţie unică de extracte vegetale din in şi trifoi roşu. Aceste extracte conţin două tipuri de fito-estrogeni - lignani şi izoflavone - ce ajută la înlocuirea efectelor naturale ale estrogenilor şi contribuie la buna sănătate a femeilor. Ambele substanţe active conţinute în produs au un efect benefic asupra tulburărilor somnului, a oboselii şi ameţelilor şi combat bufeurile, transpiraţiile, iritabilitatea şi alterarea dispoziţiei afective. Combinaţia de lignani şi izoflavone contribuie la sănătatea sânilor, a aparatului cardiovascular şi la fermitatea oaselor. Cui se adresează produsul? Mabelle® este adecvat pentru toate femeile care au observat că încep să apară primele semne ale menopauzei, precum şi pentru acelea care se află deja la menopauză.
Ce este bine de ştiut?
Mabelle® nu produce creştere în greutate şi este absolut sigur la administrarea pe termen lung. Mulţumită compoziţiei sale naturale, nu prezintă efecte secundare sau reacţii adverse. Nu conţine arome artificiale, îndulcitori sau conservanţi. Poate fi folosit de femeile care urmează o dietă lipsită de gluten, de cele care suferă de hipertensiune arterială sau diabet, precum şi de către vegetariene.
Mod de administrare: Ca supliment alimentar, 1 -2 tablete pe zi, luate cu un pahar de apă. Se recomandă folosirea pe perioade mai lungi, precum şi un control ginecologic la fiecare şase luni.
Atenţie: Acest produs este un supliment alimentar. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Produsul nu este recomandat ca înlocuitor al unui regim alimentar variat. A nu se administra la copii sub 3 ani, femeilor gravide sau care alăptează.

Specificatii

CodCAS N/A
Cod produs 00000496
Formă ambalare Cutie
Continut Tablete
Cantitate 30buc

Recenzii

Scrieţi propria recenzie

You're reviewing: Mabelle Tablete, Tablete, 30buc

Tag-uri

Etichete produse

Folosiţi spaţii pentru a separa etichete. Folosiţi ghilimele simple (') pentru fraze.