Mai multe vizualizări

TRANSPORT GRATUIT

pentru toate comenzile peste 250 lei

CONSILIERE PROFESIONALA

suport telefonic

SIGURANTA RETURULUI

banii inapoi garantat

Descriere

Ingrediente pentru o tabletă:
0,5600 g pulberi vegetale din: scoarţă de cruşin, iarbă de traista ciobanului, iarbă de păpădie, rădăcină de păpădie, frunză de mesteacăn, rădăcină de cicoare; 0,0005 g ulei volatil de fenicul şi 0,0895 g excipienţi de comprimare: lactoză, aerosil, talc, oxid de magneziu, carboximetilceluloză sodică, amidon din porumb, stearat de magneziu. Fitocomplexul de substanţe active are acţiune depurativă prin asocierea acţiunilor laxativă, diuretică, coleretic-colagogă, diaforetică şi carminativă; intensifică procesele metabolice şi diminuează senzaţia de foame. Prin sinergism de acţiune a principiilor active se obţine un efect global depurativ cu instalarea unei stări generale de confort fiziologic.
Recomandări:
- ca adjuvant în scăderea şi controlul greutăţii pentru persoanele supraponderale: ajută la creşterea saţietăţii, contribuie la funcţionarea normală a tractului intestinal, creşte diureza iar prin aport crescut de fibre susţine funcţia laxativă;
- ca adjuvant în susţinerea digestiei în cazul constipaţiilor: stimulează motilitatea gastro-intestinală, contribuie la un scaun normal.
Nu se recomandă în perioada de sarcină, lactafie, persoanelor în vârstă şi o administrare prelungită fără pauză.
Mod de utilizare/Doza zilnică recomandată:

intern, adulţi, pentru persoanele supraponderale cu greutate sub 70 kg - 3 tablete, peste 70 kg - 4 tablete, în doză unică (seara) timp de 14 zile. Se pot face 3-4 cure de tratament pe an. Pe durata curei se va respecta un regim igienico-dietetic hipocaloric.
În constipaţia cronică se vor utiliza 3-4 tablete seara, în doză unică, timp de 7 zile, după care încă 7 zile câte 3 tablete. PREZENTARE: flacon x 40 tb.
Se va păstra flaconul bine închis, la temperaturi sub 25°C, ferit de lumină şi umiditate. A nu se utiliza după data expirării înscrisă pe ambalaj. A se păstra în ambalaj original.
Nu se va depăşi doza zilnică recomandată. Produsul nu înlocuieşte o dietă corespunzătoare şi diversificată. Produsul nu se va lăsa la îndemâna copiilor.
Producător:
S.C CCPPM \"PLANTAVOREL®\"S.A.
Piatra Neamţ 610019, str. Cuza Vodă nr. 46, tel/fax: 0040 - (0) - 233/210 308 e-mail: plv@plantavorel.ro web site: wmv.plantavorel.ro

Specificatii

CodCAS N/A
Cod produs 00001291
Formă ambalare Cutie
Continut Tablete
Cantitate 40buc

Recenzii

Scrieţi propria recenzie

You're reviewing: Normoponderol V Tablete, Tablete, 40buc

Tag-uri

Etichete produse

Folosiţi spaţii pentru a separa etichete. Folosiţi ghilimele simple (') pentru fraze.