Mai multe vizualizări

TRANSPORT GRATUIT

pentru toate comenzile peste 250 lei

CONSILIERE PROFESIONALA

suport telefonic

SIGURANTA RETURULUI

banii inapoi garantat

Descriere

Physiomer este o gamă în întregime naturală de produse pentru îngrijirea căilor nazale care tratează eficient probleme nazale și ale sinusurilor, fără nici un efect advers. Physiomer este fabricat din apă de mare extrasă din surse naturale și își păstrează combinația completă de peste 80 de minerale și microelemente care se găsesc normal în apa de mare, incluzând calciu, magneziu, fier, cupru, mangan, zinc... Toate aceste minerale benefice conferă soluțiilor Psyomer proprietăți anti-inflamatorii și de regenerare celulară mult superioare soluțiilor saline obișnuite.
Ce physiomer să folosim?
Physiomer este disponibil în patru variante de produse diferite care sunt special adaptate să asigure o aplicație facilă și confortabilă pentru toți cei care le folosesc, în special pentru nou-născuți și copii.

În caz de oboseală sau sistem imunitar slăbit, o simplă raceală se poate transforma într-o infecție a sinusurilor, a gâtului sau a plămânilor, precum bronșita. PHYSIOMER este gama de produse 100% naturale și antiinflamatorii care oferă o metodă eficientă de eliminare a cauzelor inflamațiilor nazale și eliberează nasul înfundat sau cu secreții abundente.

Produsele din gama PHYSIOMER au dublă acțiune:

1. Decongestionează și reduc inflamațiile mucoaselor nazale, hidratează și vindecă membranele afectate;
2. Îndepartează instantaneu excesul de mucus, agenții patogeni și alergenii.

Dubla acțiune se datorează faptului că produsele PHYSIOMER sunt bogate în minerale și oligoelemente, în concentrația originală a apei naturale de mare:

* magneziu, zinc și seleniu – cu puternice proprietăți decongestionante
* fier si cupru – recunoscute pentru acțiunea benefică împotriva infecțiilor

Această combinație de minerale și oligoelemente îi conferă gamei PHYSIOMER proprietăți specifice anti - inflamatorii și de regenerare a celulelor. Aceste proprietăți sunt superioare celor din soluțiile saline obișnuite.

Datorită naturii lor hipoalergenice și proprietăților specifice de regenerare celulară, produsele PHYSIOMER nu irită nici cele mai fragile mucoase ale căilor nazale.
Decongestionează căile nazale în caz de raceală, gripă sau alergii. Înlătură eficient secrețiile abundente și agenții infecțioși sau poluanți, prevenind eficient agravarea simptomelor sau complicațiilor ORL.

Physiomer cu jet blând (gentle jet), este recomandat în caz de secreții abundente.
Dozajul recomandat:
În caz de răceală, rinită, rinofaringită, gripă sau bronchiolitis, de 6 ori pe zi.
Pentru igienă și prevenirea infecțiilor nazale, de una sau două ori pe zi.

Conține 135ml

 

Specificatii

CodCAS N/A
Cod produs 00002701
Formă ambalare Flacon
Continut Solutie
Cantitate 135ml

Recenzii

Scrieţi propria recenzie

You're reviewing: Physiomer Gentle Jet, Solutie, 135ml

Tag-uri

Etichete produse

Folosiţi spaţii pentru a separa etichete. Folosiţi ghilimele simple (') pentru fraze.