Mai multe vizualizări

TRANSPORT GRATUIT

pentru toate comenzile peste 250 lei

CONSILIERE PROFESIONALA

suport telefonic

SIGURANTA RETURULUI

banii inapoi garantat

Descriere

Noul Prostenal® conţine o combinaţie unică, numită PERFECT COMPLEX, dezvoltată pe baza celor mai re­cente studii ştiinţifice.

PERFECT COMPLEX este combinaţia a 3 substanţe na­turale eficiente în menţinerea în bună stare a ţesutului prostatic. Este un extract standardizat de calitate supe­rioară din planta Saw Palmetto, completat cu licopen (prezent în extractul de tomate) şi cu extract de urzică (Urtica Dioica). Pe baza studiilor ştiinţifice, combinaţia de Saw Palmetto şi Urtica Dioica este recomandată în cazul problemelor de prostată. Licopenul este un carotenoid care, conform studiilor epidemiologice, con­tribuie la reducerea efectelor negative ale radicalilor liberi responsabili de mărirea în volum a prostatei. Conținutul ridicat de substanțe active și raportul lor foarte atent echilibrat face ca Prostenal® cu PERFECT COMPLEX să fie un preparat unic şi eficient pentruo îngrijire complexă a prostatei.

PERFECT COMPLEX conţine

Doza zilnică conţine (greutate/2 capsule):

Saw palmetto: 320,0 mg extract (echivalenta 3.200 mg)

Urtica dioica:   240,0 mg extract (echivalent a 2.400 mg)

Licopen (extract din tomate): 6,0 mg Licopen

În ce constă unicitatea lui Saw Palmetto?

Studiile clinice au confirmat eficacitatea extractului de Saw Palmetto în cazul afecţiunilor de prostată. Saw Palmetto contribuie la menţinerea funcţiei urinare şi este recomandat ca sursă de acizi graşi pentru men­ţinerea funcţiei reproductive. Substanţele active din extract sunt produsele lipofile ale metabolismului plantei (în general, fitosteroli sau sitosteroli şi acizi graşi), care acţionează eficient printr-un mecanism complex şi eficient.

Care sunt beneficiile extractului de Urtica Dioica?

Extractul de urzică (Urtica Dioica) are în compoziţia sa substanţe cu un mecanism asemănător asupra ţesutu­lui prostatei cu cel al lui Saw Palmetto. în plus îmbu­nătăţeşte funcţia de excreţie a rinichilor.

De ce licopen?

Studiile epidemiologice au arătat că licopenul contri­buie la buna funcţionare a prostatei şi la reducereaefectelor negative date de modificările oxidative alecelulelor şi ţesuturilor. În plus, licopen sprijină sănătatea sistemului cardio-vascular și întărește sistemul imunitar.

 

 

Specificatii

CodCAS N/A
Cod produs 00000505
Formă ambalare Cutie
Continut Tablete
Cantitate 30buc

Recenzii

Scrieţi propria recenzie

You're reviewing: Prostenal Perfect Tablete, Tablete, 30buc

Tag-uri

Etichete produse

Folosiţi spaţii pentru a separa etichete. Folosiţi ghilimele simple (') pentru fraze.