Mai multe vizualizări

TRANSPORT GRATUIT

pentru toate comenzile peste 250 lei

CONSILIERE PROFESIONALA

suport telefonic

SIGURANTA RETURULUI

banii inapoi garantat

Descriere

Compoziţie: extract alcoolic de propolis 30%

Descriere: 
Propolisul este un produs natural recoltat de albine de pe mugurii şi scoarţa unor arbori şi arbuşti. Compoziţia sa complexă relevă prezenţa de răşini, balsamuri, uleiuri eterice, substanţe minerale, ceară vegetală şi ceară de albine. Constituienţii de bază cu un larg spectru de acţiuni terapeutice sunt compuşii de natură flavonoidică.

Acţiune: produs cu acţiune bacteriostatică, bactericidă, antifungică şi antivirală, analgezic, cicatrizant şi regenerator al ţesuturilor. Considerat un modificator al răspunsului biologic (MRB), propolisul acţionează ca stimulent al sistemului imunitar, agent reglator funcţional, stimulent al metabolismului. Acţionează de asemenea asupra sistemului capilar, diminuând fragilitatea şi permeabilitatea capilară.

Administrare:
Extern: - în tratamentul arsurilor de gradul I şi II, afte bucale, eczeme, tricofiţii, diferite răni. Produsul se aplică prin tamponarea zonelor afectate, fără aplicare de pansament întrucât se formează o peliculă fină, flexibilă, care nu permite suprainfectarea plăgilor.

Intern:  - sub formă de picături, pe zahăr sau pâine, sau în apă sau sucuri naturale. Ca tonic general, doza zilnică recomandată este de 30 de picături într-o singură priză sau divizată în 3 prize. În funcţie de afecţiune, se recomandă consultarea medicului specialist apifitoterapeut.

Prezentare: flacoane cu pipetă, conţinând 30 ml tinctură.

Valabilitate: 2 ani de la data fabricaţiei

Specificatii

CodCAS N/A
Cod produs 00002622
Formă ambalare Cutie
Continut Solutie
Cantitate 30ml

Recenzii

Scrieţi propria recenzie

You're reviewing: Tinctura De Propolis, Solutie, 30ml

Tag-uri

Etichete produse

Folosiţi spaţii pentru a separa etichete. Folosiţi ghilimele simple (') pentru fraze.