Mai multe vizualizări

TRANSPORT GRATUIT

pentru toate comenzile peste 250 lei

CONSILIERE PROFESIONALA

suport telefonic

SIGURANTA RETURULUI

banii inapoi garantat

Descriere

Păr frumos şi lucios, unghii rezistente şi un ten mătăsos îşi doreşte fie­care femeie. Stilul actual de viaţă, stresul, poluarea mediului încon­jurător, factorii ereditari şi influenţa altor factori nocivi, sunt cauze pentru care nu reuşim întotdeauna să atingem pe deplin această fru­museţe şi sănătate. Prin compoziţia sa specială propusă de specialiştii dermatologi, Viaderm® completează în organism toate substanţele insuficient primite prin alimente şi absolut necesare pentru o hrănire corectă a părului, pielii şi unghiilor. Viaderm® vă ajută să vă menţineţi părul frumos şi sănătos. Firele de păr nu mai cad, sunt lucioase, mătă­soase, nu-şi pierd culoarea prea repede şi se piaptănă uşor. Viaderm® vă ajută la menţinerea unei epiderme moi, elastice, pe care o proteje­ază în acelaşi timp de formarea prematură de riduri şi deshidratare. El menţine unghiile tari şi sănătoase, lucioase şi rezistente. Viaderm® este o bogată sursă de extracte din plante medicinale, ulei de peşte, vitamine, minerale şi oligoelemente, care ajută la asigura­rea unei hrăniri corecte şi la o creştere sănătoasă a părului, unghiilor şi celulelor dermei.

Prin ce este unic Viaderm®?

Conţine o combinaţie unică de substanţe naturale pentru păr sănătos, piele frumoasă şi unghii tari care, prin cantitatea echilibrată de vita­mine esenţiale, minerale şi extracte naturale, acţionează din interior şi de lungă durată.

Viaderm® dă părului Dvs. un luciu inconfundabil, o culoare mai intensă, împiedică degradarea lui şi-i îmbunătăţeşte calitatea, îi măreşte rezistenţa şi ajută la hrănirea foliculilor piloşi timp îndelungat.

Viaderm® vă protejează de formarea prematură de riduri, de îmbătrânirea prematură a tenului şi-i conferă pielii pfospeţime şî un aspect tineresc. De asemenea, este benefic în cazul erupţiilor sau acneei.

Viaderm® vă ajută în mod simţitor în caz de fragilitate a părului şia unghiilor. Influenţează favorabil calitatea lor şi le sporeşte luciul natural.

Cui îi este destinat Viaderm®?

•  în primul rând, femeilor care doresc să-şi amelioreze calitatea părului, să aibă un ten sănătos şi unghiile tari

•  persoanelor cu o piele dificilă şi o funcţionare intensă a glandelor seboreice (dermatită seboreică, acnee etc.)

•  persoanelor care se plâng de calitatea unghiilor (fragile,casante, cu pete albe) şi a părului (lipsit de luciu, slăbit,ce cade în cantitate mare)

•  femeilor, pentru tonifierea tenului (creşte elesticitateaepidermei) şi ca mijloc de prevenire a formării prematurede riduri

•  bărbaţilor, pentru încetinirea procesului de cădere şi de rărire a părului

Ştiaţi că?

Proteinele din peşte şi mucopolizaharidele ajută la menţi­nerea umidităţii în epidermă şi cresc tensiunea fibrelor de colagen (îmbunătăţesc elasticitatea epidermei). Acizii graşi nesaturaţi, conţinuţi în uleiul de peşte şi în planta Evening Primrose, acţionează favorabil în cazul erupţiilor tegumentare şi al acneei. În plus, Evening Primrose hrăneşte foliculii piloşi şi ajută la încetinirea procesului de cădere a părului.

Biotina şi zincul sunt substanţe care influenţează favorabilstarea pielii şi a unghiilor. In plus, combinaţia de zinc şi vita­mina B6 este necesară pentru formarea de cheratină, princi­pala componentă a firului de păr.

Vitamina E şi licopenul, ca antioxidanţi puternici, acţionea­ză eficient împotriva semnelor de îmbătrânire a pielii şia formării de riduri.

Coada-calului este o sursă bogată de siliciu, piatra de teme­lie a părului, unghiilor şi epidermei. Aportul crescut de sili­ciu este recomandat pentru „revigorarea\" părului, iar îm­preună cu zincul înlătură petele albe de pe unghii. Acidul paraaminobenzoic menţine şi intensifică culoarea naturală a părului.

Producător: Walmark

Specificatii

CodCAS N/A
Cod produs 00000519
Formă ambalare Cutie
Continut Tablete
Cantitate 30buc

Recenzii

Scrieţi propria recenzie

You're reviewing: Viaderm Tablete, Tablete, 30buc

Tag-uri

Etichete produse

Folosiţi spaţii pentru a separa etichete. Folosiţi ghilimele simple (') pentru fraze.